Jabra Evolve 75 MS

2 595,00 kr 2 076,00 kr
Ej i lager
SKU
7599-832-109

Jabra Evolve 75 MS ger dig den ultimata sammansmältningen mellan HiFi-ljud för musik, världsklassmikrofon för samtal, trådlös Bluetooth för sladdlös frihet, och aktiv bullerreduktion, som tar bort allt larm när du ska fokusera på jobbet.

 

Evolve 75 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Ditt mest effektiva skydd mot störande omgivningar
Jabra Evolve 75 MS ger dig med sin effektiva ANC frihet från störningar i miljön runt omkring dig, när du har en deadline och ska fokusera på dina uppgifter. Du har dessutom ett professionellt headset i toppklass för professionella samtal, hörlurar med HiFi för ett fantastiskt musikljud, och en total trådlös frihet med Bluetooth till Skype for Business på både PC och mobil.

Hörlurarna sitter över öronen och är anpassade för att ge dig ett komfortabelt och naturligt skydd mot de värsta oljuden omkring dig. Genom att slå på den aktiva brusreduktion utestänger du allt bakgrundsbuller, så att du kan arbeta i fred.

En liten röd ljussignal på sidan av headsettet visar ytterligare dina kolleger, när du är upptagen i samtal. Det lyser upp när du talar i telefon, och för att skärma av dig ytterligare, kan du slå på det manuellt, när du vill fokusera maximalt.

Professionella samtal i alla miljöer
Du får utöver en fantastisk brusreduktion i dina hörlurar, en lika kraftig och effektiv brusdämpning i din mikrofon. Det gör dig tydlig i alla dina samtal, och med HD Voice, som fångar ännu fler detaljer i din stämma, hörs du rent, klart och naturligt i luren.

När du lyssnar på musik, får du en rik och balancerad HiFi-kvalitet. Öronkuddarna och bygeln är anpassade för att sitta på dit huvud i många timmar, och ger en behaglig komfort, så att du kan koncentrera dig om arbetet utan något som helst obehag.

Frihet att röra på dig
Med den nyaste teknologin inom Bluetooth kan du med Evolve 75 röra dig fritt runt på kontoret utan att uppleva minsta försämring i varken ljud eller förbindelse. Med en räckvidd på upp till 30 meter har du rikligt med svängrum till att gå och hämta kaffe eller tömma kopieringsmaskinen utan att tappa varken musik eller samtal under tiden.

Anslut enkelt dit headset till datorn eller mobilen. Det fungerar utan ytterligare installation, direkt med t ex din Skype for Business softphone. Med dubbel anslutning kan du till och med vara kopplad till två enheter samtidigt, så att du alltid är redo för samtal.

Batteritiden på upp till 15 timmar ger dig mer ström än du behöver under din arbetsdag. Du kan enkelt ladda upp headsettet, även medan du använder det med en USB-kabel, som du så klart också får med i paketet.

Du får dessutom också ett reseetui i hard-case, som skyddar ditt headset mot skador. Det gör det perfekt att också ta med i farten, så du kan utnyttja det fantastiska ljudet och den sublima brusreduceringen överallt - inte bara på kontoret.

Evolve 75 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.