Jabra Evolve 75 MS med headset holder

2 784,00 kr 2 227,20 kr
Ej i lager
SKU
7599-832-199

Jabra Evolve 75 MS levererar en oöverträffad kvalitet inom både telefoni och ljud, och trådlös Bluetooth för både dator och mobil, med effektiv bullerdämpning. Med ANC påslaget kommer du att uppleva att alla störande ljud omkring dig försvinner, så att du ostört kan fokusera på ditt arbete. Levereras med en praktisk headset hållare.

Evolve 75 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Ditt effektiva skydd mot störningar
Jabra Evolve 75 MS är ultimat när du behöver koncentrera dig på dina viktiga arbetsuppgifter. Med effektiv aktiv brusreduktion, mikrofon i världsklass och trådlös Bluetooth med lång räckvidd har du verktyget för att göra din arbetsdag både bättre och mer effektiv.

Headsettet sitter stabilt och komfortabelt över dina öron och blockerar naturligt en stor del av kontorsbullret omkring dig. Du kan med ett enkelt tryck slå på ANC, som aktivt filtrerar bort resten av larmet, så att du kan sitta i lugn och ro utan störningar när du behöver fokusera på dina arbetsuppgifter.

Din frihet förstärks av en liten visuell ljussignal på sidan av headsettet, som lyser rött när du talar i telefon. På så vis kan dina kolleger se, om du är upptagen i samtal. Du kan dessutom själv slå på indikatorn när du är upptagen med koncentrationskrävande arbete, så att du får vara i fred från avbrott och kan avsluta dina arbetsuppgifter snabbare.

Professionella samtal i alla miljöer
Det är inte bara du som njuter av lugnet med Evolve 75. Personen i andra änden av luren upplever också en ljudkvalitet i världsklass.

Mikrofonen är speciellt konstruerad för att bortfiltrera det omgivande larmet från kontoret, när du talar över Skype for Business. Det betyder att kolleger, kopieringsmaskiner och tangentbordssmatter sorteras bort, så att personen i den andra änden hör allt du säger, och inget annat. HD Voice teknologin fångar dessutom din röst med fler detaljer och större klarhet, så att du låter både naturlig och klar i luren. Resultatet är ett samtal som flyter, utan missförstånd på grund av dåligt ljud eller larm i bakgrunden.

När du inte talar i telefon och vill ha din favoritmusik i öronen, levererar Evolve 75 dessutom en fantastisk ljudupplevelse utöver förväntningarna på ett kontorsheadset. Hörlurarna med HiFi-kvalitet är i toppklass och är designade för att ge dig en fyllig och dynamisk musikupplevelse med rik bas och klar och levande diskant. Extra komfort i materialen gör, att du kan ha headsettet på i många timmar utan att uppleva varken trötthet eller obehag.

Rörelsefrihet
Med inbyggd Bluetooth slipper du sladdar i vägen, när du ska arbeta effektivt. Evolve 75 kan anslutas trådlöst till både dator och mobil, och med upp till 30 meters räckvidd kan du med lätthet gå till både kaffe- och kopieringsmaskin, utan att det går ut över ljudkvalitet eller förbindelse.

Det är lätt att ansluta Evolve 75, och med speciell certifiering för Skype for Business, installerar det sig själv automatiskt när du kopplar på Bluetooth dongeln med USB. Dubbel anslutning gör att du kan koppla dig till två enheter samtidig, så du kan t ex ta emot ett samtal på mobilen, även om du hör musik på din PC.

Ditt trådlösa headset levereras också med en praktisk hållare, som ger dig möjlighet att förvara det praktiskt och lättillgängligt på ditt skrivbord. Som en extra feature håller det medföljande headsetstället ditt Evolve 75 uppladdat, så att du alltid är redo för en hel arbetsdag. Om du ska ha det med när du är i farten, räcker en uppladdning till hela 15 timmars aktivt tal, och ett medföljande hard-case etui skyddar ditt headset när det ligger i din väska.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.