Jabra Evolve 75 UC

2 590,50 kr 2 072,40 kr
Ej i lager
SKU
7599-838-109

Jabra Evolve 75 UC levererar den bästa kombinationen av sublimt ljud för samtal och musik, trådlös räckvidd för större frihet och flexibilitet på både mobil och PC, samt en effektiv bullerreduktion, när du ska fokusera på jobbet och inte vill bli störd.

Ditt effektiva skydd mot störningar
Jabra Evolve 75 UC ger dig den ultimata sammansättningen av effektiv ANC för att ta bort störande oljud från din omgivning, professionell mikrofon till dina telefonsamtal och trådlös Bluetooth för din rörelsefrihet.

Headsettet täcker dina öron och skärmar naturligt av från en del av oljuden omkring dig, men om du har behov av att isolera dig lite extra, kan du med fördel slå på den avancerade aktiva bullerreduktionen. Den fångar upp larm utifrån och annullerar det med ett motsvarande motljud, så att du inte uppfattar det. Det stimmiga kontoret blir plötsligt lugnt och tyst.

Du visar dessutom dina kolleger om du är upptagen, med en liten, intuitivt och lättförståeligt ljussignal på sidan av headsettet. Det lyser rött när du är upptagen, och om du har behov för att fördjupa dig utan att bli störd, kan du manuellt slå indikatorn av och på med ett enkelt tryck på dit headset.

Professionella samtal i alla miljöer
Riktigt bra brusreduktion stannar inte vid att göra världen tyst för dig, den skapar också bättre och tydligare samtal för de människor du talar med i telefonen. Mikrofonen är byggd med en kraftig oljudsdämpning, som på samma sätt tar bort larmet från dina omgivningar, så att det bara är din röst, som går igenom i samtalet.

HD Voice teknologin säkrar att din röst går renare och tydligare igenom, och att man kan höra detaljerna i din stämma, så att folk alltid hör och förstår vad du säger.

Hörlurarna är i en suverän HiFi-kvalitet, som gör dem ideala till musik i alla genrer, när du vill ha ro och rytm till att utföra ditt koncentrationskrävande arbete. Öronkuddarna i konstläder och den flexibla huvudbågen säkrar dig en stor och behaglig komfort, när du har headsettet på i flera timmar i sträck.

Frihet att röra dig
Evolve 75 fungerar allra bäst som ett trådlöst headset med god räckvidd och hög kvalitet. Med inbyggd Bluetooth med en räckvidd på upp till 30 meter, så kan du bara gå ut och hämta kaffe eller papper i kopieringsrummet, utan att du behöver avbryta varken musik eller samtal.

Du kan ansluta det till din dator med en medföljande USB-dongle, utan någon besvärlig installation. Det fungerar direkt med de allra flesta softphones. Med dubbel anslutning kan du till och med använda ditt headset till två enheter, så att du kan vara ansluten till både PC och mobil samtidig.

Batteriet håller i upp till 15 timmar, så du är mer än klar till en hel arbetsdag på en full uppladdning. Det medföljande reseetuiet är gjort i hårda material av hög kvalitet, så det beskyddar ditt headset när du är på språng. Detta gör Evolve 75 perfekt till både kontoret och på resan.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.