Jabra Evolve 75 UC med headset holder

3 052,50 kr 2 442,00 kr
Ej i lager
SKU
7599-838-199

Jabra Evolve 75 UC ger dig högsta klass inom professionella samtal, HiFi-ljud till musik, trådlös Bluetooth till både dator och mobil, och solid aktiv oljudsdämpning för att utestänga störningar, när du ska arbeta koncentrerat. Levereras inklusive en praktisk hållare, som både förvarar headsettet och laddar upp batteriet.

Ditt effektiva skydd mot störande ljud
Jabra Evolve 75 UC levererar det kompletta paketet, när du behöver fokusera på arbetet i ett kontorslandskap, med effektiv ANC, professionell mikrofon för samtal, och Bluetooth som ger dig frihet från begränsande ledningar.

Det är designat som ett kontorsheadset i toppklass, med öronkuddar i memoryskum, som gör att de både sitter bekvämt och utestänger det värsta bullret omkring dig. Du kan med ett enkelt tryck också slå på aktiv oljudsreduktion, som eliminerar de sista störande ljuden, som annars tränger igenom. Du slipper bli distraherad av livet omkring dig, så att du kan arbeta fokuserat och effektivt på dina uppgifter.

En liten visuell ljusindikator på sidan av headsettet ger dessutom dina kolleger en signal om att du är upptagen och inte vill störas. Den slår automatisk på, när du talar i telefonen, men du kan också styra den manuellt och låta dina medarbetare omkring dig veta, att du har viktiga saker att koncentrera dig på.

Professionella samtal i alla miljöer
Du får inte enbart en god oljudsreduktion och en ljusindikator för att göra omvärlden med tyst. När du talar i telefon, kommer personen i den andra änden också uppleva en förhöjd kvalitet och en tydlighet i samtalet.

Med exceptionell bruseliminering sorterar mikrofonen bort oljud omkring dig, innan det når in i luren. Det betyder att det bara är du och din stämma som går igenom, och det verkar tyst omkring dig. HD Voice teknologin fångar dessutom fler detaljer i det du säger, så du låter alltid klar och tydlig. Det betyder bättre samtalsljud för bägge parter, så ni kan föra en dialog utan dåligt ljud och missförstånd.

När du inte talar i telefonen och vill koncentrera dig med din favoritmusik i öronen, kommer du att uppleva en ljudbild utöver det vanliga, när det gäller kontorheadset. HiFi-ljud i absolut toppkvalitet ger musiken både djup och dynamik, och med en design som fokuserar på komfort, kan du lätt bli sittande i flera timmar i din egen sfär utan att märka obehag eller trötthet.

Stor rörelsefrihet
Med inbyggd Bluetooth ger Evolve 75 dig en extra frihet i ditt arbete. Du slipper ledningar som är i vägen, och med upp till 30 meters räckvidd kan du röra dig fritt omkring, när du streamar musik eller talar i telefon.

Du kan ansluta ditt trådlösa Evolve headset till både din PC och mobiltelefon, utan att det kräver någon besvärlig installation. Med plug & play fungerar det automatiskt till de allra flesta större softphones. Du kan till och med vara kopplad till två enheter samtidigt, och headsettet växlar smidigt mellan bägge enheter. Det betyder, att du kan höra mobilen ringa, även om du lyssnar på musik via din PC.

Med i paketet får du en smart och praktisk headsethållare, där du kan ställa ditt Evolve 75 headset, när du inte har det på. Den håller headsettet konstant uppladdat, och om du ska ha headsettet med i farten, kan du tala i upp till 15 timmar på en enkel uppladdning. Packa ner det i ett tåligt hard-case reseetui, så är det helt skyddat i portföljen eller kofferten.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.