Jabra Evolve 75e MS

2 695,00 kr 2 156,00 kr
Ej i lager
SKU
7099-823-309

Jabra Evolve 75e MS är det första Skype for Business certifierade Bluetooth in-ear headsettet på marknaden. Det ger dig en perfekt kombination av solid brusreduktion i öronen och en professionell mikrofon, som ger smidiga och naturliga telefonsamtal med kunderna.


Evolve 75e MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Professionellt ljud i öronen
Jabra Evolve 75e MS är världens första Skype for Business certifierade in-ear Bluetooth headset. Det är därför ett upplagt val för dig som föredrar ett trådlöst headset i öronen i stället för utanpå. Mikrofonen lever upp till den höga standard du kan förvänta dig, och HiFi hörlurarna ger en ljudkvalitet, som gör dig mer än nöjd med musiken.

Headsettet levereras med en USB-adapter, så att du snabbt och enkelt kan koppla det till Skype for Business på din PC. Det installerar sig självt, så du behöver inte tänka på någon uppsättning. Du kan dessutom enkelt koppla det till din smartphone samtidig, så att du smidigt kan hantera alla samtal på bägge enheter.

Den brusreducerande mikrofonen utnyttjar en avancerad målinriktad teknologi för att filtrera bort allt annat än din röst i luren. Därför kan personen i andra änden inte höra dina kolleger eller kontorsutrustningen, och genom att slå på HD Voice har du dessutom möjlighet att göra samtalsljudet ännu klarare. Resultatet är samtal av allra högsta ljudkvalitet, där kommunikationen är tydlig och utan missförstånd.

Undgå att bli störd
Genom att slå på Active Noise Cancel kan du också själv undgå att bli störd av buller omkring dig. Headsettet ser till att aktivt annullera larm från din omgivning, så att du kan koncentrera dig på dina uppgifter utan att mista fokus på grund av bakgrundsljud.

Du kan lätt styra både telefon och ljuduppspelning med ett enkelt tryck på kontrollen på höger sida av headsettet. Du kan tända och släcka Active Noise Cancel, svara på samtal eller lägga på, sätta mikrofonen på mute, justera ljudstyrkan eller styra musikuppspilningen. Evolve 75e gör att du med sin Listen-in funktion kan höra allt i din omgivning, om du har behov av att följa med.

Det är dessutom möjligt att pausa musiken automatiskt, när du tar av dig hörlurarna, genom att slå ihop dem runt halsen med hjälp av inbyggda magneter.

Du visar dessutom dina kolleger automatiskt att du talar i telefon, när du använder Evolve 75e. Ett inbyggt Busylight-ljus lyser rött när du är upptagen i ett samtal. På så vis är du försäkrad mot att bli störd när du talar med kunder, och dina medarbetare kommer inte att avbryta ditt samtalsflow.

För hela arbetsdagen
Med en batteritid på upp till 14 timmars aktivt användande håller Evolve 75e lätt till hela arbetsdagen. En full uppladdning tar endast två timmar, så du är snabbt redo för samtal igen, om nu batteriet skulle ta slut.

Headsettet håller för en hel dags aktivt användande, och det är både damm- och svettåligt. Därför kan du också ta med det när du är i farten och använda det som dina Bluetooth hörlurar på fritiden, oavsett om du är inne eller ute. För att försäkra dig om den bästa passformen medföljer två olika slags öronsnäckor: EarWings eller örongelé i örat. Därför passar Evolve 75e perfekt för de allra flesta.

Evolve 75e MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.