Jabra Evolve 75e UC

2 695,00 kr 2 156,00 kr
Ej i lager
SKU
7099-823-409

Jabra Evolve 75e UC är världens första UC certifierade Bluetooth in-ear headset. Aktiv brusreduktion ser till att avskärma dig från störande oljud från din omgivning, och en osynlig mikrofon på sladden är konstruerad för professionellt ljud i dina samtal.

Professionellt ljud i öronen
Jabra Evolve 75e UC är världens första Bluetooth hörlurar med en mikrofon som är certifierad för Unified Communications. Det betyder att du tryggt kan använda dem till både musik, och att utestänga oljud när du behöver fokusera, och at du kan tala med dina kunder med ett rikt ljud, som gör varje samtal tydligt och klart i bägge änder av luren.

Du är snabbt redo att koppla ditt headset till mobiltelefonen med trådlös Bluetooth förbindelse, och du kan dessutom koppla den medföljande USB adaptern till datorn och njuta av trådlösa samtal över din softphone. Evolve 75e installerar sig själv, så du behöver inte tänka på uppsättning.

Den brusreducerande mikrofonen skapar en zon omkring dig, där den bara fångar din röst, och allt annat blir bortsorterat. Det skapar ett tydligt samtalsljud i andra änden av luren, där din röst hörs tydligt utan att ljud från kolleger och kontorsmaskiner stör.

Bli mindre störd
Du kan också avskärma dig själv effektivt från det omgivande larmet omkring dig genom att slå på Active Noise Canceling. Den avancerade teknologin ser aktivt till att halvera alla ljud omkring dig, så att omvärlden verkar tystare, och låter dig fokusera på samtalet eller på dina viktiga arbetsuppgifter.

Det är lätt att kontrollera både musik och samtal direkt på ditt headset med en inbyggd kontrollstation på höger sida. Slå på och av den aktiva brusreduktionen, ta emot samtal eller lägg på, starta och stäng av mikrofonen, justera ljudvolymen eller sätt musiken på paus med ett enkelt tryck. Du har dessutom möjlighet att använda en speciell Listen-in funktion, som gör att du kan höra allt från din omgivning.

Du kan också pausa musiken automatiskt genom att ta ut öronsnäckorna och slå ihop dem runt halsen med hjälp av inbyggda magneter.

Det är också enkelt för dig att ge en signal till dina kolleger om att du är upptagen i samtal. Ett inbyggt Busylight-ljus skiner rött när du talar i telefon, så att dina skrivbordsgrannar kan se att du inte vill bli störd.

För hela din arbetsdag
Evolve 75e headsettet ger dig inte bara professionellt tal och ljud, du har också mer batteri än du behöver för en hel arbetsdag. Det inbyggda batteriet håller i upp till hela 14 timmars aktivt användande, och du kan ladda upp ditt trådlösa Jabra headset helt upp till fullt på bara två timmar.

Headsettet är resistent mot både damm och svett, så det klarar mycket aktivt användande. Det ger dig en säkerhet, när du vill ta det med ut i världen, oavsett om det är som Bluetooth hörlurar till musik eller som headset till mobil.

Du kan välja mellan olika storlekar på gel eller EarWings, så headsettet passar perfekt till de allra flesta öron.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.