Jabra Evolve 80

2 863,00 kr 2 290,40 kr
I lager
SKU
14401-11
   

Jabra Evolve 80 är ett ultimat headset med brusreduktion för att stänga ute omvärlden. ANC stänger av allt larm omkring dig, och mikrofonen är skräddarsydd för telefonsamtal i stökig kontorsmiljö. Anslut Evolve 80 och upplev skillnaden mellan oljud och stillhet.

OBS! Levereras utan USB-kontrollenhet till dator.

Om du vill ha Evolve 80 UC med USB, klicka här.

Maximalt fokus på arbetsuppgifterna
Jabra Evolve 80 levererar maximal bullerreduktion till dig som lider av bullrig ljudmiljö på ditt kontor. Med sublim Active Noise Cancel stänger headsettet av allt larm omkring dig, så att du kan fokusera bättre på uppgifterna, utan att bli störd.
HiFi hörlurar ser till att ge dig ett rikt och behagligt ljud för både musik och radio, när du vill stänga ute omvärlden, och de mjuka öronmuffarna i memoryskum sätter sig isolerande och behagligt runt om öronen.

Bättre samtalsljud
Evolve 80 kan enkelt anslutas till din smartphone via 3,5 mm jack, så att du kan ge dina mobilsamtal ett professionellt ljud, som är avgörande när du ska tala med kunder och samarbetspartners.

Mikrofonen i Evolve 80 är på samma nivå som hörlurarna med marknadsledande ljudteknologi. HD Voice fångar din röst bättre och renare än vanliga telefonmikrofoner, så du hörs både tydligt och naturligt i luren, medan brusfiltrerande mekanismer sorterar bort larmet från dina kolleger, kontorsmaskiner och klickande tangentbord.

Resultatet är tydliga samtal utan missförstånd, så at ni kan tala om det viktiga utan frustrationer.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.