Jabra Evolve 80 MS

2 435,00 kr ( 1 948,00 kr. Exkl. moms )

Jabra Evolve 80 MS är ett toppheadset till Lync på PC via USB, och till mobil och tablet via Jack. Aktiv noice reduction utestänger oljud, suveränt HiFi ljud ger en enorm ljudupplevelse, och mikrofon i toppklass säkrar den bästa samtalskvaliteten.

Evolve 80 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Brand: Jabra

Availability: På lager

Varunummer: 7899-823-109
Color:

Beskrivning

Detaljer

Mer fokus och kontroll
Vi har alla ibland behov för total koncentration för att kunna prestera på jobbet. Det kan dock vara svårt, med mycket distraherande stök omkring dig. Jabra Evolve 80 MS ger dig den kompletta koncentrationszonen med tättslutande öronkuddar, hörlurar i HiFi och med Active Noise Cancel. Du kan utestänga alla oljud och fokusera på att få dina arbetsuppgifter avklarade. Du har full och intuitiv kontroll över både ljud och samtal på bordsstationen, så att du smidigt kan arbeta vidare utan att lämna ditt arbetsfönster på skärmen.

Maximal flexibilitet och perfekt ljud
Jabra Evolve 80 MS har lika stor fokus på samtalet som på dig. HD Voice och Digital Signal Processing ger dig ett marknadsledande ljud, som gör din stämma kristallklar i luren. Den oljudsdämpande mikrofonen reducerar störning från larmande omgivningar, så att du kan prata ostört i vilken miljö som helst. Evolve 80 MS är certifierat för Skype for Business och kan också anslutas till mobil. Du kan dessutom överföra ett pågående samtal mellan olika enheter, när är på språng. Packa ner ditt headset i fodralet och ta det med på resan, eller använd det som musikheadset, när du vill slappna av. Du sätter själv gränsen.

Jabra Evolve 80 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.