Jabra Evolve 80 UC

2 780,00 kr 2 224,00 kr
I lager
SKU
7899-829-209
   

Jabra Evolve 80 UC är toppmodellen i Evolve serien, som du kan använda både till PC med USB och mobil & tablet med jack. Extra omslutande mjuka öronmuffar, aktiv oljudsdämpning, suveränt HiFi ljud och mikrofon i högsta klass gör detta köp mycket prisvärt.

Maximal fokus och kontroll
Vi behöver alla maximal koncentration, när vi verkligen ska prestera. Kontorsmiljön gör ibland att vi tappar fokus och därmed effektiviteten. Jabra Evolve 80 UC ger dig med Active Noise Cancel och HiFi hörlurar den kompletta koncentrationszonen, så att du kan utestänga alla oljud och göra klart ditt arbete snabbare. Mjuka öronkuddar omsluter dig perfekt och sitter extra behagligt, så att du kan ha ditt headset på hela dagen. Den intuitiva kontrollstationen ger dig styrning av ljud och samtal, så att du enkelt kan jobba på utan att du behöver släppa fokus från din datorskärm.

Mer flexibilitet och bättre ljud
Jabra Evolve 80 UC låter dig fokusera lika mycket på samtal som på dina arbetsuppgifter. Du får den bästa standard inom ljudteknologi med HD Voice och Digital Signal Processing, som återger din stämma kristallklart för kunden i luren. Den oljudsdämpande mikrofonen reducerar bakgrundsstoj, så du hörs tydligt i alla miljöer. Använd ditt Evolve 80 headset till både PC och mobil, ja, du kan till och med flytta samtalet från en enhet till en annan, om du snabbt behöver förflytta dig. Packa ned ditt headset i fodralet och ta med det hem eller på resan för att uppleva detta toppheadset överallt.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.