Jabra Evolve 80 UC

2 525,00 kr ( 2 020,00 kr. Exkl. moms )

Jabra Evolve 80 UC är toppmodellen i Evolve serien, som du kan använda både till PC med USB och mobil & tablet med jack. Extra omslutande mjuka öronmuffar, aktiv oljudsdämpning, suveränt HiFi ljud och mikrofon i högsta klass gör detta köp mycket prisvärt.

Brand: Jabra

Availability: På lager

Varunummer: 7899-829-209
Color:

Beskrivning

Detaljer

Maximal fokus och kontroll
Vi behöver alla maximal koncentration, när vi verkligen ska prestera. Kontorsmiljön gör ibland att vi tappar fokus och därmed effektiviteten. Jabra Evolve 80 UC ger dig med Active Noise Cancel och HiFi hörlurar den kompletta koncentrationszonen, så att du kan utestänga alla oljud och göra klart ditt arbete snabbare. Mjuka öronkuddar omsluter dig perfekt och sitter extra behagligt, så att du kan ha ditt headset på hela dagen. Den intuitiva kontrollstationen ger dig styrning av ljud och samtal, så att du enkelt kan jobba på utan att du behöver släppa fokus från din datorskärm.

Mer flexibilitet och bättre ljud
Jabra Evolve 80 UC låter dig fokusera lika mycket på samtal som på dina arbetsuppgifter. Du får den bästa standard inom ljudteknologi med HD Voice och Digital Signal Processing, som återger din stämma kristallklart för kunden i luren. Den oljudsdämpande mikrofonen reducerar bakgrundsstoj, så du hörs tydligt i alla miljöer. Använd ditt Evolve 80 headset till både PC och mobil, ja, du kan till och med flytta samtalet från en enhet till en annan, om du snabbt behöver förflytta dig. Packa ned ditt headset i fodralet och ta med det hem eller på resan för att uppleva detta toppheadset överallt.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.