Jabra Halo Smart Blå

725,00 kr 580,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98300002-60

Jabra Halo Smart är ett smart och diskret headset för mobilen, när du vill ha musik och samtal av hög kvalitet. En frisk blå design med modern look håller damm, smuts och vatten ute, och en batteritid på 17 timmar håller från tidig morgon till sen kväll.

Halo Smart har utgått. Se andra headsets för musik här.

Stabilt ljud för musik och samtal
Jabra Halo Smart är ett perfekt headset för dig som varken vill kompromissa med musik eller samtalsljud, i ett komprimerat, diskret headset. Med 10 millimeters högtalare dolda i de små hörlurarna innehåller de en överraskande stor slagkraft i basen, medan diskanten får precis den behandling, som gör musiken både rik och levande.

Mikrofonen är skyddad mot vinden och redo att fånga din stämma, både när du tar emot samtal, och när du talar till mobilen genom Google Now™ och Siri ™. Du kan enkelt styra både samtal och media med en enkel och intuitiv kontroll på headsettet. Om du använder Android, läser Halo Smart till och med upp textmeddelanden, kalender, e-mail och meddelanden från sociala medier, så att du alltid är i kontakt med omvärlden utan att ta upp mobilen ur fickan.

Håller hela dagen
I den solida nackbygeln gömmer sig ett kraftfullt batteri, som ger dig trådlös frihet hela dagen. Med en hållbarhet på upp till 17 timmars aktivt användande kan du tala och lyssna mycket i ditt Jabra Halo Smart headset hela dagen lång, utan att vara i närheten av batteriet tar slut. En enkel uppladdning ter bara två timmar från helt tomt batteri, så du är snabbt igång igen.

Materialen och designen är noggrant utvalda för att klara vardagsanvändande i alla väder, så du varken vara nervös för ösregn eller sandstorm - headsettet klarar det. När du inte använder headsettet på språng, ser två magneter i öronsnäckorna till att du kan ha det runt om halsen, utan att det någonsin faller av. Är du rädd för att missa ett samtal? Ingen fara, en inbyggd vibration i bygeln ser till att du alltid märker när någon vill ha tag i dig.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.