Jabra Halo Smart

725,00 kr 580,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98300001-60

Jabra Halo Smart ger musiken och samtalen den trådlösa frihet, flexibilitet och ett fantastiskt ljud. Med sin energiska röda design sitter de perfekt, medan de spelar fantastiskt i dina öron. Du är igång hela dagen med upp till 17 timmars batteritid.

Halo Smart har utgått. Se andra headsets för musik här.

Starkt ljud för både musik och samtal
Jabra Halo Smart levererar en perfekt kombination av fantastiskt ljud till musik och stabil mikrofon till samtal, så att du alltid är uppkopplad mot omvärlden även när du är på språng. Trots minimala 10 millimeters hörsnäckor får du kraftfulla högtalare med en stark kombination av slagkraftig bas och detaljerade mellantoner och diskant, som gör musiken både intressant och levande.

Med en inbyggd mikrofon strategiskt placerad och skyddad från vinden, hörs du överraskande tydligt, när du talar i mobiltelefonen. Du kan även röststyra mobilen, eftersom Halo Smart är fullt integrerat med både Google Now™ och Siri ™. Med enkel och intuitiv kontroll på headsettet kan du också styra både samtal och musik, och med Jabra Assist appen på din telefon, kan du nu få uppläst allt från textmeddelanden och e-mails till notifieringar från sociala medier. Så du behöver du inte ens ta upp mobilen ur fickan för att vara tillgänglig och hänga med.

Håller hela dagen
Du kan med det kraftiga batteriet i nackbygeln nu njuta av trådlös frihet hela dagen, utan att ens komma i närheten av att batteriet tar slut. Ditt Halo Smart headset håller nämligen i upp till 17 timmars aktivt bruk, och med upp till 22 dagars standbytid kan du med gott samvete ge det en välförtjänt paus då och då, utan att batteriet tar slut under tiden. Och med bara 2 timmars uppladdning går batteriet från tomt till fullt, så du är snabbt redo för ditt trådlösa liv igen.

Med lätta, solida och extremt hållbara material är headsettet redo att möta alla slags utmaningar. Det är både damm- och vattenavvisande, så du kan lyssna på din favoritmusik i alla väder. Med två magneter gömda i öronsnäckorna, så att de dras ihop, kan du bara låta headsettet hänga runt halsen, utan att det faller av. Om telefonen ringer, ger nackbygeln ifrån sig en liten vibration, så att du alltid är redo att snabbt ta emot samtal, när någon söker dig. Du kan naturligtvis svara direkt med dit Halo headset

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.