Jabra Halo Smart

725,00 kr 580,00 kr
Ej i lager
SKU
100-98300000-60

Jabra Halo Smart är ditt smarta headset för musik och mobilsamtal, när du vill ha fantastiskt ljud i farten. Det sitter diskret med en stilren design i helt svarta färger, och du kan kontrollera både ljud och samtal direkt på headsettet. Med en batteritid på 17 timmar är du redo för dagens utmaningar utan att batteriet tar slut.

Halo Smart har utgått. Se andra headsets för musik här.

Stabilt ljud till musik och samtal
Jabra Halo Smart ger dig med en modern, diskret design och kraftfull prestation ett komplett paket till dig, som kräver bra ljud till både musik och samtal, när du är i farten. De små hörlurarna i öronen innehåller högpresterande högtalare som ger en precis och levande återgivning av hela musikspektrat, från den rika basen till de små detaljerna i diskanten.

Den inbyggda mikrofonen tar emot din röst utan störningar från vinden, så du hörs klart i luren, både när du talar i telefon, och när du aktiverar de röststyrda funktionerna genom Google Now™ og Siri™. Med de inbyggda kontrollfunktionerna kan du styra allt från ljudstyrka till att ta emot samtalet direkt på ditt headset. Halo Smart läser till och med upp SMS, e-mail, uppdateringar och annat för dig, utan att du behöver ta upp mobilen ur fickan.

Håller hela dagen
Jabra Halo Smart innehåller ett solitt batteri i den diskreta nackbygeln, så att du kan njuta av din trådlösa frihet via Bluetooth hela dagen utan att vara i närheten av att köra slut på batteriet. Med upp till 17 timmars aktivt bruk på en enkel uppladdning kan du lätt vara uppkopplad dagen lång, och det tar bara två timmar i stickkontakten att gå från tomt till fullt batteri. Med upp till 22 dagars standby kan du alltid ge ditt headset en välförtjänt paus då och då, utan att batteriet tar slut under tystnad.

Headsettet håller inte bara över tiden, det klarar också vardagens alla strapatser, oavsett vått eller torrt. Med de lätta och hållbara materialen är det både damm- och vattenavvisande, och med magneter i de två öronclipsen så kniper de ihop och håller headsettet på plats, när du ger öronen en paus. Om telefonen ringer när headsettet bara hänger om halsen, och du inte hör signalen, ger nackbygeln ifrån sig en vibration, så att du märker när nån vill få tag i dig. Oavsett om du använder headsettet eller inte, är du alltid närvarande och uppkopplad!

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.