Jabra Motion

1 010,00 kr 808,00 kr
Ej i lager
SKU
100-99500000-60

Jabra Motion är ett professionellt Bluetooth headset till mobil. Röststyrning, Noise Blackout, 8 timmars taltid och HD Voice teknologi gör ditt headset perfekt för dina samtal i farten.

 

Jabra Motion har utgått. Se annat urval av Jabra headsets för mobil här

Frigör dig själv
Jabra Motion är ett professionellt headset till dig, som talar var som helst och när som helst med kunder och kontakter. Det är headsetet, som ser till att du aldrig missar en försäljning eller en kontakt på grund av dålig ljudkvalitet eller komfort. Med en taltid på upp till 8 timmar och standby-tid på 360 timmar kommer din Motion mobil att bevara energin längre än vad du själv kan. Använd röststyrning för att hantera dina samtal, så behöver du inte ens ta upp telefonen ur fickan. Motions sublima komfort gör det till ett bra headset för företag i farten.

Det intelligenta ljudet
Med Jabra Motions intelligenta mjukvara upplever du aldrig problem med dåligt ljud. Den anpassar sig automatisk till din omgivning, så att din samtalskvalitet alltid är på topp, oavsett var du befinner dig. Dubbelmikrofon med Noise Blackout och vindbrusreducering utestänger alla oljud, och HD Voice standarden med Digital Signal Processing återger din röst så rent och klart, at du aldrig behöver upprepa dig igen. Så bara prata på. Du blir alltid hörd.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.