Jabra Motion Office MS

3 995,00 kr 3 196,00 kr
Ej i lager
SKU
6670-904-301

Jabra Motion Office MS är ett flexibelt Bluetooth headset till dig som använder Lync på både PC, mobil och fast telefon. Det levereras med en smart laddningsenhet som ger dig hundra meters räckvidd på kontoret och som är enkel att ta med när du är på resa.Motion Office MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Frigör ditt arbetsliv
Jabra Motion Office MS ger dig maximal frihet under hela din arbetsdag. Du kan kontrollera alla dina samtal på kontoret med bordsstationen, och med 8 timmars tal och upp till 100 meters räckvidd håller Motion Office lika länge som du. Det fungerer glidande till alla dina kommunikationsenheter, oavsett om du använder Skype for Business på PC, mobiltelefon eller fast telefon. Med Hot-desking kan du koppla ditt headset på alla sorters telefoner, så du kan fritt flytta runt på kontoret. Med Jabra Motion kan du frigöra hela ditt arbetsliv.

Det intelligenta ljudet
Jabra Motions intelligenta ljudmjukvara levererar alltid det bästa ljudet, var du än är. Den anpassar sig automatiskt till dina omgivningar, så att du alltid kan höra allt, både inomhus och utomhus. Dubbelmikrofonen med Noise Blackout och vindbrusskydd tar bort allt bakgrundslarm, och HD Voice med Digital Signal Processing gör din stämma så tydlig och naturlig, att du aldrig blir ombedd att upprepa dig. SafeTone skyddar dig mot höga ljud, så du kan använda headsettet hela dagen utan att bli överbelastad.


Jabra Motion Office MS är certifierat för Skype for Business och Lync.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.