Jabra Motion UC+

1 549,00 kr 1 239,20 kr
Ej i lager
SKU
6640-906-100

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande headsets från Jabra.

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Frigör dig själv
Jabra Motion UC+ är ett Bluetooth headset som frigör dig både på kontoret och i farten. Koppla det till mobilen med NFC och till PC med USB dongle och njut av upp till 8 timmars taltid på bägge enheter, utan uppladdning. Superbekväma med handsfree öronsnäcka, och med röststyrning som gör dig klar till kundsamtal överallt, när som helst. Med Smart Sensor teknologi kan du till och med svara på samtal genom att bara ta på headset. Den lyxiga hållaren fungerar även som laddare och förvaring till ditt headset och allt tillbehör. Detta gör Motion UC+ till det ultimata valet för både resor och på kontoret.

Det intelligenta ljudet
Med Jabra Motions smarta ljudsoftware blir du aldrig irriterad över dåligt ljud, oavsett om du har ditt headset utomhus eller inomhus. Det anpassar sig automatiskt till din omgivning, så att din samtalskvalitet alltid är på topp, oavsett var du befinner dig. Dubbelmikrofon med Noise Blackout och vindbrusreduktion stänger ute allt ovälkommet bakgrundsljud, och HD Voice standarden med Digital Signal Processing gör din röst så ren och klar, att du aldrig behöver säga nånting två gånger.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.