Jabra Motion UC+ MS

2 495,00 kr 1 996,00 kr
Ej i lager
SKU
6640-906-300

Jabra Motion UC+ MS är ett flexibelt Bluetooth headset till Lync på PC och mobil. Det ger dig snabb och professionell kommunikation både på kontoret och på språng. Den smarta laddningsenheten fungerar både som hållare, laddare och förvaring av headset med tillbehör när du är på resa.

Motion UC+ MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Frigör dig själv
Jabra Motion UC+ MS är ett utmärkt Bluetooth headset, som frigör dig både på kontoret och när du är ute och rör på dig. Det fungerar perfekt tillsammans med Skype for Business på PC med USB adapter, och det fungerar lika sömlöst till dina mobilsamtal med Bluetooth. Superskön komfort med öronsnäcka och handsfree röststyrning gör dig klar till kundsamtal överallt. Svara på samtal genom att bara ta på dig ditt headset genom Smart Sensor teknologi. Det smarta etuiet fungerar både som laddare, hållare och förvaring av ditt headset med tillbehör i farten. Allt detta gör Motion till ett bra val för både kontoret och på resa.

Det intelligenta ljudet
Med Jabra Motions intelligenta ljudmjukvara hämmas du aldrig av dåligt ljud. Headsetet anpassar sig automatisk till den miljö du befinner dig i, så att samtalskvaliteten alltid är på högsta nivå, både inne och ute. Dubbelmikrofonen med Noise Blackout stänger allt oljud ute, vindbrusskyddet filtrerar bort brus, och HD Voice med Digital Signal Processing gör din röst så tydlig och klar, at du alltid blir hörd första gången.

Jabra Motion UC+ MS är certifierat för Skype for Business och Lync.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.