Jabra Move Wireless

995,00 kr 796,00 kr
Ej i lager
SKU
100-96300001-60

Jabra Move Wireless i en frisk blå färg, som sitter lätt och elegant på huvudet, när du sjunker in i din egen värld med favoritmusiken i öronen i soffan där hemma. Den stilrena skandinaviska designen är minimalistisk och modern, och med rik bas och spröd diskant kommer du att uppleva musik i världsklass.

Stilrent skandinavisk design
Jabra Move Wireless är en helstöpt kombination av sprött ljud, stilrent design och överkomligt pris. Det minimalistiska skandinaviska snittet ser bra ut, medan headsettet ändå sitter stabilt och elegant på huvudet. Det väger endast 150 gram, och öronkuddarna sitter lätt utanpå öronen, så att du kan gå omkring fritt utan att märka att du har headsettet på. Skelettet är gjort av rostfritt stål och kan klara lite av varje, så du kan tryggt utsätta Jabra Move för en hel del press både ute och hemma.

Trådlös och detaljrik musik
Med inbyggd Bluetooth slipper du äntligen besvärliga och trasslande sladdar. Jabra Move ger dessutom en mängd kontrollfunktioner på headsettet, så att du kan styra både musik, film och samtal utan att ta upp mobilen ur fickan. Du får hela 8 timmars ljudupplevelse på en enkel uppladdning, och headsettet kan ligga på standby i upp till 12 dagar utan att mista ström. Om du skulle stå utan batteri, t ex på flygresan, kan du smidigt ansluta det med en medföljande 3,5 mm sladd och lyssna vidare utan varken ström eller Bluetooth.

Den kraftfulla basen med detaljerad diskant gör ljudet i både musik och film fantastisk och levande i hörselgången. Du kan dessutom koppla två enheter till din Jabra Move samtidigt, så att du alltid är redo att svara i telefonen om mobilen ringer, medan du är igång med din favoritserie på din tablet. Du svarar bara med ett tryck på headsettet, och kvalitetsmikrofonen i den ena öronkudden ser till att fånga din stämma i hög och naturlig kvalitet, så du behöver inte ta upp mobilen till örat längre. Så har du händerna fria för dig själv, även när telefonen ringer.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.