Jabra Move Wireless

995,00 kr 796,00 kr
Ej i lager
SKU
100-96300002-60

Jabra Move Wireless i en läcker röd färg gör dig cool, modern och uppfylld av spröd musik, när du är i farten. Den stilrena skandinaviska designen ser inte bara bra ut, den sitter också lätt och elegant på ditt huvud, medan hörlurarna skämmer bort dina öron med et fantastiskt ljud.

Stilrent skandinavisk design
Jabra Move Wireless ger dig en unik sammansmältning av läcker design, spröd musik och ett lågt pris. Det rena skandinaviska uttrycket kommer till sin rätt med en uttrycksfull röd färg, medan headsettet sitter stabilt och elegant på ditt huvud. Det känns nästan fjäderlätt med en vikt på endast 150 gram, och de mjuka öronkuddarna sitter helt fantastiskt på öronen, så att du inte känner av något tryck, ens efter flera timmar. Innerst inne är headsettet byggt av rostfritt stål, som håller mot vardagens slit. Så du kan lätt ta det med ut på gatan eller använda det i soffan där hemma, utan att det slits ut.

Trådlös och detaljerad musik
Med inbyggd Bluetooth är du nu äntligen fri från sladdar. Du kan dessutom kontrollera både musik och samtal på headsettet, så att du inte behöver ta fram mobilen hela tiden. Batteriet klarar upp till hela 8 timmars musikupplevelse, och du kan låta headsettet ligga i upp till 12 dagar i standby, utan att batteriet tar slut. Och om det skulle ta slut, eller om din telefon är i flight mode, kan du enkelt koppla till den medföljande 3,5 mm kabeln, och så kan du lyssna vidare utan att använda ström alls. Ett headset perfekt för flygresan!

Musiken smeker dina öron med en rik bas och känsla för detaljer i diskanten. Som en extra fördel kan du koppla Jabra Move till två enheter samtidigt, så att du alltid är redo att ta telefonen, även när du ser film eller serier på din tablet. Med en kraftig mikrofon av hög kvalitet gömd i den ena hörluren kan du tala med headsettet på och samtidigt ha bägge händer fria att fortsätta med det du är igång med när mobilen ringer.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.