Jabra Move Wireless

995,00 kr 796,00 kr
Ej i lager
SKU
100-96300000-60

Jabra Move Wireless i stilren svart ger dig både stil och bra ljud, när du ska ha med dig musik i farten eller där hemma. En skandinavisk design säkrar dig både att headsettet sitter stabilt, och att det ser elegant ut, medan de skräddarsydda hörlurarna spelar en detaljerad musik, som är värd varenda krona.

Stilren skandinavisk design
Jabra Move Wireless levererar en perfekt kombination mellan stilren look, stabilt ljud och överkomligt pris. Med sin rena design i lätta material sitter det skönt och stabilt på ditt huvud, medan det ser elegant och modernt ut. De mjuka öronkuddarna gör headsettet extra komfortabelt, och med en vikt på blott 150 gram känner du dig nästan helt fri under hörlurarna. Med ett skelett i rostfritt stål håller headsettet utan problem till vardagens strapatser, så du kan lugnt ta med det överallt, utan att det får minsta repa.

Trådlös och detaljerad musik
Du blir fullständigt fri från kablar med trådlös inbyggd Bluetooth. Du kan dessutom styra både musik och samtal med en lätt beröring på headsettet, så du kan bara låta mobilen ligga. Batteriet håller till hela 8 timmars musik, och med 12 dagars standbytid kan du bara låta headsettet ligga, när du tar en paus från musiken. Och om du plötsligt står utan batteri, när du t ex sitter på flyget? Anslut lurarna med 3,5 mm kabeln och bara lyssna vidare utan att använda batteri eller Bluetooth.

Musiken spelar stabilt i båda ändar av skalan, så du upplever en solid bas, medan diskanten sörjer för detaljerna i dina favoritlåtar. Du kan till och med koppla Jabra Move till två Bluetooth enheter samtidigt, så att du inte behöver bryta förbindelsen till filmen på din tablet, när telefonen ringer. Med den dolda mikrofonen i öronkudden kan du prata i timmar med allra högsta ljudkvalitet.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.