Jabra PRO 920 Duo

2 216,00 kr 1 772,80 kr
I lager
SKU
920-29-508-101
   

Jabra PRO 920 Duo levererar en trådlös DECT standard med upp till 120 meters räckvidd när du talar, med ljud bägge öronen. Så du kan ta samtalet med dig överallt utan avbrott.

Trådlös frihet på kontoret
Jabra PRO 920 Duo är det trådlösa headset, som med 120 meters räckvidd ger dig full rörlighet på kontoret. Även om du talar i en stationär telefon kan du ta ditt samtal med dig överallt, och med en batteritid på upp till 8 timmar, behöver du inte vara nervös för att stå utan ström. Headsettet laddar upp automatisk i basen. Med en robust design med två hörlurar kan du fördjupa dig i samtalet och utestänga oljud i din omgivning, så att du kan koncentrera dig på att ge kunden den bästa servicen.

Professionellt ljud för professionella samtal
Jabra PRO 920 Duo kompromissar inte med ljudet. Det är byggt med HD Voice teknologi, som fångar mer av din röst, så att den låter helt naturlig i luren. Mikrofonens brusfilter reducerar bakgrundsljuden, så du hörs ännu tydligare. Din kund i telefonen kan höra din röst klart och tydligt, så att samtalet flyter. SafeTone eliminerar dessutom alla skadliga ljud innan de når ditt öra, så du kan tala i telefonen hela dagen utan överbelastning.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.