Jabra PRO 930

1 846,00 kr 1 476,80 kr
Ej i lager
SKU
930-25-509-101

Jabra PRO 930 är ett kostnadseffektivt trådlöst DECT headset till PC, som ger dig den ultimata rörelsefriheten på kontoret till ett rimligt pris.

Trådlös frihet på kontoret
Jabra PRO 930 är ett kostnadseffektivt DECT headset till PC, som ger dig den ultimata rörelsefriheten på kontoret till ett rimligt pris. Du kan röra dig upp till 120 meter från din bas och bevara den fantastiska samtalskvaliteten. Med upp till 8 timmars taltid kan du hålla samtalen igång utan att tänka på batteritid. PRO 930 laddar automatiskt när du sätter tillbaka det i basen. Med det ena örat fritt kan du bevara överblicken över din omgivning, samtidigt som du ger dina kunder den bästa service över telefonen.

Professionellt ljud till professionella samtal
Jabra PRO 930 kompromissar inte med ljudet. Du får professionell samtalskvalitet, så att du alltid blir tydligt hörd, och kunden är nöjd. HD Voice teknologi med Digital Signal Processing gör din stämma klar och tydlig, medan den brusdämpande mikrofonen filtrera bort bakgrundsstoj från kolleger och elektronik. SafeTone skyddar dig mot höga ljud, så att du kan tala säkert hela arbetsdagen igenom utan att vara orolig för din hörsel.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.