Jabra PRO 930 Duo MS

2 447,00 kr 1 957,60 kr
Ej i lager
SKU
930-29-503-101

Jabra PRO 930 Duo MS ger dig upp till 120 meters räckvidd med trådlös DECT till din Lync på PC. Du får samtidigt upp till 8 timmars taltid och professionell samtalskvalitet till ett bra pris.

Jabra PRO 930 Duo MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Trådlös frihet på kontoret
Jabra PRO 930 Duo MS är för dig som önskar en ultimat rörelsefrihet på kontoret till ett rimligt pris, när du talar med kunder och kolleger över Skype for Business. Du kan med DECT teknologin gå upp till 120 meter från basen och hålla samtalet igång. Med upp till 8 timmars taltid och automatisk uppladdning i basen står du aldrig utan batteri. Så kan du bara koncentrera dig på att ge kunden din bästa service, och med de två hörlurarna i mjukt konstläder kan du fördjupa dig i samtalet utan att bli störd av din omgivning.

Professionellt ljud för professionella samtal
Med Jabra PRO 930 Duo MS får du professionell samtalskvalitet för mindre pengar. Du slipper uppleva att dåligt ljud orsakar missförstånd och avbrutna samtal. Din röst blir med HD Voice och Digital Signal Processing alltid kristallklar i luren, medan brusdämpning i mikrofonen gör dig extra tydlig genom att sortera bort bakgrundsljud. Därför kan kunden bara höra dig och inte din omgivning. Du får också ett extra skydd med SafeTone, som tar bort höga ljud och skadligt buller på linjen.

Jabra PRO 930 Duo MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.