Jabra PRO 935 MS

2 396,00 kr 1 916,80 kr
Ej i lager
SKU
935-15-503-201

Jabra PRO 935 MS med Bluetooth för både Lync på PC och mobil låter dig röra dig fritt på kontoret med upp till 100 meters räckvidd. Du kan tala igenom hela arbetsdagen på en laddning med upp till 12 timmars batteritid.


Jabra PRO 935 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Trådlös frihet på kontoret
Jabra PRO 935 MS betyder den ultimata friheten på kontoret. Det är certifierat förl Skype for Business på PC, och du kan enkelt koppla det till din mobil med Bluetooth. 100 meters räckvidd ger dig möjlighet att röra dig fritt omkring utan att förlora anslutningen. Med Dual Connectivity kan du ta emot samtal från både mobil och dator samtidigt. Du behöver aldrig tänka på batteritid - PRO 935 håller i upp till 12 timmar på en laddning och tankar automatisk upp, när du sätter det på plats i basen igen. Med det ena örat fritt har du alltid koll på din omgivning, samtidigt som du ger dina kunder den bästa servicen över telefon.

Professionellt ljud för professionella samtal
Jabra PRO 935 MS ger dig fullständigt professionellt ljud. Du behöver bara koncentrera dig på ditt samtal, och headsettet ser till att kunden alltid kan höra vartenda ord, så att du slipper upprepa dig hela tiden. Din röst går klart och tydligt igenom med hjälp av HD Voice och Digital Signal Processing, samtidigt som den brusdämpande mikrofonen eliminerar oljud i bakgrunden. SafeTone reglerar den genomsnittliga ljudstyrkan och tar bort höga skadliga ljud, så att du aldrig lider av överbelastning, även om du pratar i telefonen hela dagen.

Jabra PRO 935 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.