Fler bilder

Jabra PRO 9460 Duo

3 295,00 kr ( 2 636,00 kr. Exkl. moms )

Jabra PRO 9460 Duo är ditt trådlösa DECT headset för både PC och fast telefon, som ger dig upp till 150 meters räckvidd. Med touchscreen på basen kan du ställa in headsettet till att uppfylla många av dina personliga krav och behov.

 

Jabra PRO 9460 Duo är certifierat för alla större softphone plattformar, inklusive Skype for Business och Lync

Brand: Jabra

Availability: Slut på lager

Varunummer: 9460-29-707-101
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ett headset för framtiden
Med Jabra PRO 9460 Duo är du säkrad framtidens mest moderna funktioner för både fast telefon och PC. Headsettet är nämligen 100 % softwarebaserat, så du behöver bara ladda ner den senaste uppdateringen för att följa med i utvecklingen. Basen har med sin touchscreen snabb och enkel åtkomst till ett hav av funktioner och inställningar, så att du enkelt kan anpassa headsettet helt efter dina personliga behov. PRO 9460 Duo ger dig med sina två hörlurar fokus på samtalet, så att du kan stänga ute alla störningar utomhus, och koncentrera dig på ditt samtal helt utan distraktioner. Det gör headsettet idealiskt för högljudda kontor och call centres.

Trådlös toppkvalitet med extra oljudsfiltrering
Med DECT marknadens högsta trådlöse frihet på upp till 150 meters räckvidd kan du röra dig fritt på kontoret och tala ostört utan avbrott. Din röst blir helt skarp med hjälp av HD Voice och Digital Signal Processing, och mikrofonen med extra brusreducering filtrerar bort bakgrundsljuden, till och med i de mest stökiga miljöerna. Därför kan kunden alltid höra dig, och du blir aldrig mer ombedd att upprepa dig själv. Med SafeTone är du skyddad mot skadligt höga ljud, och du kan bära headsettet hela dagen utan att bli överbelastad.

Jabra PRO 9460 Duo är certifierat för alla större softphone plattformar, inklusive Skype for Business och Lync

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.