Jabra Speak 410 MS

898,00 kr 718,40 kr
I lager
SKU
7410-109
   
Jabra Speak 410 MS är en liten och enkel speakerphone som gör det lätt att sätta upp snabba telefonmöten via Lync på datorn. Bara anslut, och det fungerar direkt. Mikrofoner och högtalare med HD Voice och Noise Cancel ger dig en suverän samtalskvalitet.

Håll dina möten var som helst
Gör om vilket rum som helst till en konferenslokal med en lätt och bärbar Jabra Speak 410 konferenstelefon. Den är certifierad för både Lync och Skype for Business, och den är fullt integrerad med din softphone. Du kan smidigt ansluta den till vilken dator som helst via USB, och med Plug & Play behöver du inte själv installera något. Den får ström via USB-kabeln, och därför behöver du inte ens en stickkontakt för att komma igång med samtalet, snabbt och effektivt, överallt. Ett medföljande reseetui ger din Speak 410 extra gott skydd under transport.

Inbyggda mikrofoner i HD Voice kvalitet fångar upp ljudet i 360°, så att alla i rummet hörs tydligt. Den inbyggda digitala ljudhanteringen reducerar förvrängning, brus och eko, så att samtalet blir tydligt och klart för alla deltagare. Jabra Speak 410 är idealisk för mindre möten med upp till 4 personer.

Den intuitiva kontrollstationen gör det enkelt att kontrollera samtal och ljud. Du kan både besvara samtal och lägga på direkt med din speakerphone, och även justera volumen och sätta mikrofonen på ljudlös.

 

Jabra Speak 410 MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.