Jabra Speak 710

2 436,00 kr 1 948,80 kr
I lager
SKU
7710-409
   

Jabra Speak 710 ger dig utmärkt ljud i HiFi kvalitet till alla telefonsamtal och multimedier. Det betyder att du kan använda den till allt från telefonkonferenser, presentationer och musik, när du skal arbeta effektivt ensam, eller över telefonen tillsammans med andra.

Samtal och musik i toppkvalitet
Jabra Speak 710 sätter nivån ännu högre än vad du kan förvänta dig av en konferenstelefon. Med sin inbyggda högtalare i suverän HiFi-kvalitet erbjuder den ett sublimt ljud till telefonsamtal och multimedier av alla slag. Mikrofonerna i samma höga kvalitet fångar din röst alla riktningar och klarar enkelt telefonmöten med upp till sex kolleger i lokalen.

Resultatet är klara och tydliga samtal och presentationer. Du kan spela upp ljud, video och musik med en enorm precision och dynamik, som en vanlig speakerphone inte kan klara. Det gör att du kan använda Speak 710 både till din kommunikation med kolleger och kunder på avstånd, men också till att blåsa på med musik ut i lokalen, när du vill inspireras.

Både högtalaren och mikrofonerna spelar upp och spelar in ljuden lika bra i alla riktningar. Designen i 360° säkrar, att alla deltagare i samtalet hörs lika väl, och samtalskvaliteten i HD Voice gör, att mottagaren i den andra änden av samtalet får alla detaljerna i era röster. Digital ljudbehandling ser till att rensa ljudet och dämpa både bakgrundsbuller och orenheter, så att alla hörs kristallklart i luren.

Flexibilitet till både PC och mobil
Med sina många anslutningsmöjligheter är Jabra Speak 710 speakerphone smidig och enkel att ansluta till både din PC och mobiltelefon. Du kan ansluta den till din dator med USB-kabel för extrem stabilitet, eller så kan du välja att sätta den medföljande USB-dongeln i din PC, och Speak 710 ansluter sig automatiskt och ger dig upp till 30 meters trådlös räckvidd.

Bluetooth integrationen gör också, att du snabbt och enkelt kan ansluta din Speak 710 konferenstelefon till din smartphone eller tablet, så att alla kan delta i mobilsamtalet, eller om du vill streama din favoritmusik i hög kvalitet.

Det tar inte många sekunder att packa ner din speakerphone och ta den med när du är på språng. Batteritiden är på upp till 15 timmar vid aktivt användande och du laddar det enkelt genom att ansluta din Speak 710 till din PC med USB-kabeln.

En liten vikbarhållare på undersidan av konferenstelefonen vänder den i perfekt vinkel, så att du kan använda den som en liten transportabel högtalare. Om du har två stycken Speak 710 kan du med den innovativa Link-knappen koppla ihop bägge enheter, och plötsligt kan du njuta av din musik eller video i överlägset HiFi stereoljud.

Du kan naturligtvis styra både telefonsamtal, multimedieuppspelning och ljudstyrka direkt på konferenstelefonen, så du behöver inte sträcka dig efter mobil, mus eller keyboard, när du skal besvara samtal eller sätta musiken på paus.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.