Jabra Sport Pulse Special Edition

1 995,00 kr 1 596,00 kr
Ej i lager
SKU
100-96100010-60

Jabra Sport Pulse är den ultimata partnern i ditt personliga träningsprogram. Med inbyggd pulsmätare kan du enkelt och effektivt hålla koll på din prestation samtidigt som du tränar. Headsettet håller i alla väder, eftersom det är både vatten- och dammavvisande, och det är byggt för att sitta fast, även när du pressar dig till det yttersta.

Känn pulsen i öronen
Med Jabra Sport Pulse Special Edition är du nu ännu mer redo att träna dig till toppform, mer effektivt än någonsin förr. Det är det första headsettet i världen med inbyggd pulsmätare, som ser till att du alltid vet var du ligger i intensitet, så att du målinriktat kan sträva efter den ultimata prestationen. Du kan fritt ställa in ditt träningsprogram på Jabra Sport Life™ appen, och en röst i headsettet kan hålla dig uppdaterad, om du ligger över eller under din önskade intensitet.

Med Sport Life™ har du en komplett träningspartner. Du kan planera och övervaka din insats på flera nivåer. Du kan bl a styra antalet kilometer, genomsnittshastighet, kaloriförbrukning, hjärtfrekvens och till och med lägga upp intervallträning, så att du kan träna optimalt efter dina egna mål. Med en inbyggd Sport knapp på vänster öra får du all din relevanta information, utan att du behöver ta fram mobilen och avbryta ditt flow. Du slipper trassliga sladdar, eftersom headsettet är anslutet via Bluetooth.

Håller för alla årstider
Jabra Sport Pulse är inte bara avancerad teknologi inuti. Det är också robust och hållbart utanpå, så du kan använda det i alla väder. De slitstarka materialen är testade efter amerikanska militärstandarder, så du behöver inte vara rädd för att bli överraskad av varken regn eller blåst - headsettet håller. Det är både vatten- och dammavvisande, och du kan lugnt utsätta det för ännu mer, eftersom det är testat i extrema förhållanden, för att motstå stötar och press från alla vinklar.

Ljudet i headsettet är fint avbalanserat med både bra bas och detaljerad diskant, så du kan lyssna på precis den musik, som motiverar just dig allra mest. Med en inbyggd mikrofon kan du svara i telefonen utan att behöva ta fram mobilen, när någon söker dig. De trådlösa styrknapparna låter dig både svara och lägga på samt skruva ljudvolymen upp och ned. Batteritiden på 5 timmar räcker mer än väl till din dagliga löprunda, så du är alltid redo att kicka igång och få upp pulsen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.