Jabra Stealth UC

1 295,00 kr 1 036,00 kr
Ej i lager
SKU
5578-230-109
Jabra Stealth UC ger dig professionell samtalskvalitet med Bluetooth till både PC och mobil. Det passar perfekt för dig som önskar ett headset till både när du er i farten, och när du är på kontoret.

Diskret design till både mobil och PC
Jabra UC Stealth är ett litet, lätt och kraftfullt headset som kombinerar professionell kommunikation med diskret och osynlig design. Du kan ha händerna fria och arbeta koncentrerat utan hinder. Svara på dina samtal handsfree med din röst, tack vare integration med Siri och Google Now. Med Bluetooth-adapter fungerar Stealth UC lika bra för din dator, och du kan dessutom ha headsetet anslutet till två enheter samtidigt, så att du kan ta emot samtal från mobil och streama musik från din PC samtidigt.

Fokus på samtalet - överallt
Jabra Stealth UC utnyttjar den senaste och mest avancerade ljudförbättrande teknologin. Noise Blackout med dubbla mikrofoner reducerar bakgrundsljud i dina samtal och Digital Signal Processing och HD Voice gör ljudet kristallklart för både dig och den du talar med. Peakstop er dig ett effektivt skydd mot plötsliga höga ljud, så du minskar risken för öronskador.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.