JPL Vision Mini

599,00 kr 479,20 kr
I lager
SKU
575-354-001
   

JPL Vision Mini webbkamera ansluts enkelt till din dator via USB och är kompatibel med många av de ledande softphone-lösningarna.

JPL Vision Mini är en kompakt webbkamera som enkelt kan monteras på din stationära bildskärm eller din bärbara dator. Kameran kan justeras i vinkel så att du får rätt bild för ditt online videomöte. Det är också möjligt att montera Vision Mini på ett stativ.

Trots sin lilla form levererar JPL Vision Mini 1080p-video och har en full HD-glaslins som ger dig hög kvalitet när du är i ett videomöte. Objektivet har ett synfält på 67° och därför är denna JPL-kamera lämplig både för hemmet och kontoret. Du kan sitta nära din webbkamera utan att behöva oroa dig för att linsen inte kan fånga allt.

JPL Vision Mini ansluts enkelt till din PC eller Mac via USB och det är plug n’ play så att du inte behöver installera någon programvara separat. Webbkameran är kompatibel med många softphone-lösningar - till exempel Zoom, Microsoft Teams, Skype för företag, Google Hangouts och GoToMeeting.

Det finns ljusindikatorer på framsidan av JPL Vision Mini som visar när kameran är i bruk, men det finns också ett integritetsskydd så att du fysiskt kan täcka linsen om du vill se till att du inte ses under ett samtal.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.