Videokonferensutrustning

Förr i tiden var det besvärligare med distansmöten. Möten mellan olika kontor på olika sidor av jordklotet krävde långa flygningar, hotellbokningar och höga kostnader. Med en konferenstelefon blev allt lättare, men det är först på senare år som utvecklingen av videotelefoner av hög kvalitet på allvar kan ersätta det fysiska mötet med en videokonferens som erbjuder kommunikation med både bild och ljud via telefon.

Videokonferensutrustning har ofta inneburit en stor kostnad, men på senare år har priset på bra lösningar för videosamtal hamnat på en nivå som gör virtuella möten tillgängliga för de flesta.

För att komma igång med videosamtalet behöver du en webbkamera och en konferenstelefon som kan kommunicera med varandra, så att både bild och ljud hänger ihop och når över till den andra änden. Du kan ge din videokonferens utrustning i hög kvalitet med en komplett lösning i ett paket.

Vi har ett urval av de allra bästa produkterna till de bästa priserna från Logitech och Polycom, som gör att du kan sätta igång din videokommunikation på nolltid.

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2018 Zinuss.