Webcam

Tidigare var det bara möjligt att tala på avstånd via en vanlig telefon, men nu har de flesta mobiltelefoner och bärbara datorer en egen inbyggd webbkamera för virtuella möten. Dessa kan vara av varierande kvalitet, och du kan därför behöva uppgradera till en riktigt bra webbkamera. Det behöver du också om du använder en stationär dator, eftersom den oftast inte har någon inbyggd webcam.

Om dina videosamtal håller en professionell videokvalitet, kan det bidra till att göra din kommunikation med kunder och kollegor både personligare och mer effektiv. Vår bästa webbkamera har naturlig färgåtergivning och hög upplösning, vilket ger en skarp och tydlig bild under ditt videomöte.

En professionell webbkamera är lätt att installera och är kompatibel med de flesta kända softphones, så att du snabbt kan starta en videokonferens. Särskilt de större modellerna är effektiva för att hålla konferenssamtal med video eftersom de har en effektiv zoom och ultravidvinkel, som kan ställas in till att hantera stora avstånd.

Se vårt sortiment och finn en Microsoft eller Logitech webbkamera av professionell kvalitet här.

 

 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 13

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© 2018 Zinuss.