Fler bilder

Konftel 220

4 791,00 kr ( 3 832,80 kr. Exkl. moms )

Konftel 220 är en konferenstelefon för dig som använder fast telefoni. Sätt den i sticket, och den fungerar som en vanlig fast telefon med högtalare och mikrofon. Perfekt till allt från personliga samtal till lokaler med upp till 12 personer.

 

Konftel 220 har utgått. Se fler konferenstelefoner till fast telefoni här

Brand: Konftel

Availability: Slut på lager

Varunummer: 910101080
Color:

Beskrivning

Detaljer

Snabba och enkla möten över fast telefon
Konftel 220 erbjuder det enklaste sättet att sätta upp en telefonkonferens över det fasta telefonnätet. Den har en inbyggd fast telefon, och du behöver bara sätta sticket i väggen som en vanlig telefon. Det inbyggda tangentbordet ger dig enkelt åtkomst till meny för uppringning, besvara samtal och lägga på, samt att du kan pausa samtal eller stänga av mikrofonen, om du blir avbruten under samtalet. Använd konferensknappen för att sätta ihop tre olika samtal. Du kan också justera ljudstyrkan och spara upp till fem av dina mest använda kontakter, så att du snabbt och enkelt kan ringa upp.

Hör och bli hörd i hela lokalen
Konftel 220 ger dig ett patenterat ljud i världsklass, precis som du kan förvänta av en Konftel konferenstelefon. Med OmniSound® teknologi och den känsliga 360° mikrofonen, fångar den upp röster från alla håll i lokalen. Med automatisk reduktion av eko, förvrängningar och bakgrundsljud blir samtalsljudet både naturligt och rent.

Du kan vandra runt i lokalen och ändå höras tydligt, och högtalarna återger dina samtalspartners i den andra änden i hög kvalitet, så att du alltid hör tydligt vad som sägs. Konferenstelefonen fungerar perfekt för fast telefoni för allt från personligt samtal på dit eget kontor och helt upp till konferenslokaler med 12 personer på plats.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.