Konftel 220

4 791,00 kr 3 832,80 kr
Ej i lager
SKU
910101080

Konftel 220 är en konferenstelefon för dig som använder fast telefoni. Sätt den i sticket, och den fungerar som en vanlig fast telefon med högtalare och mikrofon. Perfekt till allt från personliga samtal till lokaler med upp till 12 personer.

 

Konftel 220 har utgått. Se fler konferenstelefoner till fast telefoni här

Snabba och enkla möten över fast telefon
Konftel 220 erbjuder det enklaste sättet att sätta upp en telefonkonferens över det fasta telefonnätet. Den har en inbyggd fast telefon, och du behöver bara sätta sticket i väggen som en vanlig telefon. Det inbyggda tangentbordet ger dig enkelt åtkomst till meny för uppringning, besvara samtal och lägga på, samt att du kan pausa samtal eller stänga av mikrofonen, om du blir avbruten under samtalet. Använd konferensknappen för att sätta ihop tre olika samtal. Du kan också justera ljudstyrkan och spara upp till fem av dina mest använda kontakter, så att du snabbt och enkelt kan ringa upp.

Hör och bli hörd i hela lokalen
Konftel 220 ger dig ett patenterat ljud i världsklass, precis som du kan förvänta av en Konftel konferenstelefon. Med OmniSound® teknologi och den känsliga 360° mikrofonen, fångar den upp röster från alla håll i lokalen. Med automatisk reduktion av eko, förvrängningar och bakgrundsljud blir samtalsljudet både naturligt och rent.

Du kan vandra runt i lokalen och ändå höras tydligt, och högtalarna återger dina samtalspartners i den andra änden i hög kvalitet, så att du alltid hör tydligt vad som sägs. Konferenstelefonen fungerar perfekt för fast telefoni för allt från personligt samtal på dit eget kontor och helt upp till konferenslokaler med 12 personer på plats.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.