Konftel 250

5 250,00 kr 4 200,00 kr
Ej i lager
SKU
910101065

Konftel 250 är den perfekta konferenstelefonen till dig, som vill använda ditt fasta nät för att koppla ihop möteslokalen med omvärlden. Med mikrofonstyrka som räcker till att fånga röster från upp till 12 personer i mötesrummet kan Konftel 250 klara de allra flesta konferenssituationer. Bara koppla in den i telefonkontakten och njut av ett telefonmöte av toppkvalitet.

Snabba och enkla möten över fast telefon
Konftel 250 gör det enkelt och effektivt att koppla upp möteslokalen via din fasta telefonlinje. Sätt konferenstelefonen i sticket, och du är redo att sätta igång samtal av högsta ljudkvalitet med detsamma. Ingen besvärlig uppsättning eller installation.

Om du har ett nummer som du ofta ringer till, har du med Konftel 250 möjlighet att spara det i den inbyggda telefonboken, som har plats för upp till 50 kontakter. Du kan dessutom smidigt spela in samtalen genom att sätta in ett SD-kort.

Om du behöver göra ett riktigt konferenssamtal mellan mer än två telefoner, kan du enkelt låta din Konftel konferenstelefon agera värd för samtalet. Du kan dessutom spara upp till 20 olika samtalsgrupper, om ni ofta samarbetar på tvärs i olika lokaler.

Hör och bli hörd i hela lokalen
Med sin OmniSound teknologi ger Konftel 250 ljud i världsklass till alla i möteslokalen. Konferenstelefonen både fångar och spelar upp ljud lika bra i alla riktningar. Automatisk reduktion av både eko, förvrängning och bakgrundsljud gör, att alla i samtalet hör allt klart och tydligt. Det skapar goda och effektiva möten med bra flyt och utan avbrott eller onödiga upprepningar.

Mikrofonerna kan täcka ett rum på upp till 30 kvm, vilket motsvarar täckning för upp till 12 personer omkring telefonen. Om ni har behov av något större, kan två extra mikrofoner anslutas, som ökar kapaciteten till 20 mötesdeltagare i lokalen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.