Konftel 55Wx

5 461,00 kr 4 368,80 kr
I lager
SKU
910101082
   

Konftel 55Wx ger dig snabbt och enkelt ett professionellt och fylligt samtalsljud i hela lokalen, när du ska hålla telefonmöten. Den inbyggda högtalaren och mikrofonen ser till att du är i centrum av samtalet, oavsett var du är i lokalen. Anslut den till din PC med USB eller till din mobil med Bluetooth och njut av telefonsamtal av allra högsta kvalitet.

Håll telefonsamtal på ditt eget sätt
Med Konftel 55Wx behöver du inte längre sitta framför datorn eller hålla mobilen vid örat, när du talar med kolleger, kunder eller klienter över telefon. Med en enkel och användarvänlig kontroll och högtalare och mikrofon av toppkvalitet kan du helt lugnt ta dina telefonsamtal med ut i lokalen, som om ni var tillsammans i ett rum.

Du kan ansluta den lätta Konftel speakerphonen till din PC med USB-kabel eller till din smartphone via Bluetooth. Den fungerar direkt och utan extra uppsättning och kan användas till bl a Cisco Jabber och Avaya softphones. En intuitiv touchscreen i klara färger ger dig möjlighet att besvara dina samtal, ringa upp och lägga på direkt på konferenstelefonen, där du också kan justera ljudstyrka eller streama musik direkt från din mobil eller dator.

Rör dig fritt omkring
Med OmniSound® teknologin ger Konftel 55 Wx dig äkta frihet när du talar i telefon. Den levererar samma perfekta ljud 360° runt i lokalen, så att du både hör bra och blir hörd tydligt, oavsett var i rummet du befinner dig.

HD-ljudet gör din stämma detaljerad och skarp för personen i den andra änden, så det du säger är alltid klart och tydligt. Samtidig ser den inbyggda brusreduktionen till att eliminera oönskade ljud i bakgrunden, så samtalet kan handla om det väsentliga och inte om att stänga av fläktar eller projektorer.

Om du vill slippa ledningar, kan du med fördel använda det inbyggda uppladdningsbara batteriet i din 55Wx konferenstelefon. Med hela 9 timmars taltid går det långt mellan uppladdningarna, så du kan vara mer mobil än någonsin förr med den fantastiska ljudkvaliteten du får för pengarna. Ge din konferenstelefon ström antingen via el-sticket eller via USB-anslutningen till din dator.

Som en extra bonus kan du spela in dina samtal via SD-kort, som du kan sätta in direkt i din speakerphone. Slå på inspelning via kontrollpanelen och spara alla viktiga ord till framtiden.

Certifierad för Skype for Business och Lync

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.