Microsoft LifeCam Cinema for Business

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
6CH-00002

Microsoft LifeCam Cinema for Business är en kompakt webcam av hög kvalitet för dina videomöten, när du vill framstå skarpt och professionellt på skärmen. Med HD-kvalitet, autofokus och automatisk färgkalibrering, ser den till att du alltid presenterar dig själv på bästa vis.

Microsoft LifeCam Cinema f. Business är certifierad för Skype for Business och Lync

Suveräna bilder
Microsoft Lifecam Cinema for Business är en solid webbkamera för dina professionella videomöten och presentationer, som ger dig en professionell bildkvalitet, vilket säkrar en god kommunikation över nätet. Det fungerar automatisk tillsammans med din Skype for Business, när du ansluter den till din PC via USB-kabeln.

Den högupplösta bildkvaliteten i 720p gör, att du presenteras tydligt i HD-kvalitet, och med 30 bilder i sekunden kommer personerna i den andra änden att se en klar och tydlig videobild. ClearFrame-teknologin ser till att kalibrera färgerna, så att du alltid syns tydligt, även när det är halvmörkt omkring dig.

Linsen är tillverkad av glas i högsta kvalitet, vilket ger dig ytterligare precisa färger och klarhet i bilden. Ett inbyggt autofokus sörjer för att du alltid håller dig skarp, även när du går runt eller står helt nära.

Kom helt nära eller ännu längre bort
Du kan rotera din Microsoft webcam 360 grader, och därmed ha mesta möjliga flexibilitet när du t ex ska presentera, eller när ni är flera än en i lokalen. Webbkameran fångar dessutom i vidvinkel, vilket ger dig möjlighet att fånga mer av lokalen, så att ni kan vara upp till 4 personer utan att det går ut över kvaliteten.

Du behöver inte vara tätt på kameran för att spela in med hög kvalitet. Med en inbyggd 4x digital zoom kan du fokusera på detaljer som befinner sig flera meter bort, utan att du behöver kompromissa med bildkvaliteten.

Du kan dessutom använda den inbyggde digitala mikrofonen till ditt ljud, om du inte vill använda ett headset eller en konferenstelefon till dina samtal. Det kan vare användbart, om du önskar att spela in en video utan att ha ett headset på huvudet eller en synlig mikrofon i bilden. LifeCam Cinema fungerar smidigt med Windows Live Movie Maker, så att du med ett enkelt klick kan starta en inspelning.

Materialen är i aluminium, vilket garanterar dig både lätthet och robusthet i kameran, om du önskar att packa ner det och ta det med på tjänsteresan.

LifeCam Cinema f. Business är certifierad för Skype for Business och Lync

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.