Fler bilder

Olympus AS 2400

1 259,00 kr ( 1 007,20 kr. Exkl. moms )

Olympus AS 2400 innehåller ett komplett paket för att snabbt komma igång med professionell transkribering. Du får en fotkontroll med tre knappar, ett set hörlurar i stereo, och Olympus DSS Player software för transkription, som gör dig redo för att transkribera och styra uppspelningen av diktatet samtidig.

Brand: Olympus

Availability: På lager

Varunummer: N2275726
Color:

Beskrivning

Detaljer

Den säkra vägen till effektiv transkribering
Olympus AS2400hjälper dig att göra din transkription ännu mer effektiv än någonsin förr. Med en RS-28 fotkontroll, ett set utmärkta E-102 hörlurar och den skräddarsydda DSS Player mjukvaran för att hantera ljudfilerna, har du allt du behöver.

Du kan med din fot styra uppspelningen av diktatet, så du har händerna fria att skriva. Programvaran ser till att du alltid har ditt ordbehandlingsprogram öppet, när du ska spela upp, pausa eller spola fram och tillbaka. Därför slipper du växla mellan olika program, så du sparar både tid och frustration och kan arbeta ostört. Hörlurarna återger inspelningen rent och tydligt, och du kan styra uppspelningshastigheten, så att du alltid kan arbeta i det tempo som passar dig.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.