Olympus AS 2400

1 765,50 kr 1 412,40 kr
I lager
SKU
N2275726
   

Olympus AS 2400 innehåller ett komplett paket för att snabbt komma igång med professionell transkribering. Du får en fotkontroll med tre knappar, ett set hörlurar i stereo, och Olympus DSS Player software för transkription, som gör dig redo för att transkribera och styra uppspelningen av diktatet samtidig.

Den säkra vägen till effektiv transkribering
Olympus AS2400hjälper dig att göra din transkription ännu mer effektiv än någonsin förr. Med en RS-28 fotkontroll, ett set utmärkta E-102 hörlurar och den skräddarsydda DSS Player mjukvaran för att hantera ljudfilerna, har du allt du behöver.

Du kan med din fot styra uppspelningen av diktatet, så du har händerna fria att skriva. Programvaran ser till att du alltid har ditt ordbehandlingsprogram öppet, när du ska spela upp, pausa eller spola fram och tillbaka. Därför slipper du växla mellan olika program, så du sparar både tid och frustration och kan arbeta ostört. Hörlurarna återger inspelningen rent och tydligt, och du kan styra uppspelningshastigheten, så att du alltid kan arbeta i det tempo som passar dig.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.