Olympus AS 7000

2 950,00 kr 2 360,00 kr
Ej i lager
SKU
V4511110E000

Olympus AS 7000 har tyvärr utgått. Se andra fotpedaler från Olympus här

Den säkra vägen till effektiv avskrivning
Med Olympus AS7000 har du marknadens mest professionella uppsättning för snabb och effektiv transkribering av diktat i ett samlat paket, som innehåller allt du behöver: En fotkontroll med fyra pedaler, ett set specialkonstruerade hörlurar och den professionella ODMS mjukvaran. Du får en tydlig överblick över vilka diktat du ännu inte har transkriberat, och vilken prioritet de har, så att du alltid har koll på dina uppgifter.

Fotkontrollen säkrar dig en ergonomisk och effektiv styrning av dit öppna diktat med foten, samtidigt som du skriver ner det i ordbehandlingsprogrammet, så att du alltid har dina händer fria till att skriva. Du behöver inte ens växla mellan programmen för att spela upp, spola och pausa, vilket gör din arbetsprocess både mer effektiv och utan frustrationer. När du är färdig med diktatet, blir det automatiskt lagrat i den rätta arkivmappen. Detta säkrar dig en effektiv transkribering med handfri diktatstyrning och ett effektivt integrerat workflow, där du enkelt kan hantera alla uppgifter på din dator.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.