Olympus DM-7

4 995,00 kr 3 996,00 kr
Ej i lager
SKU
V407151WE000

Olympus DM-7 är diktafonen med all funktionalitet du önskar för att spela in samtal eller föredrag i hög kvalitet. Du får utmärkt ljudkvalitet, och kan styra den med en smartphone eller med rösten. 

Olympus DM-7 har tyvärr udgått. Finn ett större urval av voice recorders här

Ultimat diktafon med unika möjligheter
Olympus DM-7 är marknadens mest avancerade diktafon med en otrolig användarvänlighet i förhållande till alla dess möjligheter. Två inbyggda stereomikrofoner har en extra bred inspelningsvidd, så du kan spela in både intervjuer och möten, och den centrala zoom-mikrofonen är skarp på stort avstånd, så du kan spela in föreläsningar eller föredrag med extrem precision.

Med inbyggd Wi-Fi förbindelse levererar DM-7 mycket mer än en standard ljudinspelare. Du kan både koppla den till din PC och smartphone trådlöst och njuta av de unika möjligheter som följer med. Du slipper koppla din diktafon med USB, när du snabbt vill överföra filer, och med förbindelse till Internet kan du skicka dem direkt till andra via e-mail eller spara dem i din Dropbox.

Du kan med en gratis Olympus-app på din smartphone använda den som fjärrkontroll och styra diktafonen från stort avstånd. Det ger dig helt nya möjligheter att spela in möten, konferenser och föreläsningar. Genom att ta foton med smartphonen samtidigt som du spelar in, kan du dessutom kombinera både ljud och bild i din inspelning, så att du kan se visuella presentationer, när du senare lyssnar igenom inspelningen.

Ljudinspelning av högsta kvalitet
Först och främst fungerar Olympus DM-7 som en voice recorder av allra högsta kvalitet. Den inbyggda röstbalanseringen utjämnar höga och låga röster, så att alla är lika lätta att höra på inspelningen. Du kan också manuellt ställa in inspelningsnivån, så att du kan vara säker på att ljudet passar dina preferenser.

Brusannullering kan slås på, så att du undgår att diktafonen spelar in ljud från datorer, projektorer, fläktar och andra källor till oljud, som kan göra det svårare att höra vad som blir sagt. När du lyssnar igenom inspelningen kan du också slå på Voice Playback, så hoppar diktafonen själv över passager med tystnad, så att du kan lyssna snabbare och mer effektivt.

Du kan ställa in DM-7 på att spela in i det format som passar dig - från PCM-format, som övergår ljudkvaliteten på en CD, till mindre MP3 och WAV-format, som tar mindre plats och därför ger dig mer utrymme på diktafonen.

Med 4 GB inbyggd lagring kommer du nog aldrig att stå utan plats, men skulle du få behov för det, så kan du ansluta ett SD-kort på upp till 64 GB och därmed få nästan obegränsat med plats.

Läser högt för dig
Som en extra unik och användbar funktion har DM-7 inbyggd text-till-tal på många olika språk, inklusive svenska. Du kan spara dina textdokument på diktafonen och be den om att läsa upp dem för dig, t ex när du är på språng eller upptagen med andra saker.

Du kan dessutom använda röstfunktionen åt andra hållet och användaröststyrning för att styra inspelningar och få åtkomst till inställningar och menyer. Med röstvägledning kan diktafonen också läsa upp menypunkterna för dig, så du kan använda diktafonen utan att ens se på den.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.