Olympus DM-720

1 495,00 kr 1 196,00 kr
Ej i lager
SKU
V414111SE000

Olympus DM-720 är en flexibel diktafon som ger dig inspelningar av hög kvalitet i alla situationer. Oavsett om du ska tala in en snabb kommentar, dokumentera ett samtal eller ett möte, eller vill spara ett föredrag eller en föreläsning, ger den dig ett perfekt resultat med klara röster och rent ljud.

Ljudinspelning för alla tillfällen
Olympus DM-720 är en fantastiskt flexibel diktafon, som gör dig redo att spela in när som helst. De inbyggda stereomikrofonerna är designade speciellt för att fånga röster, och genom att välja scenario kan du anpassa ljudinspelaren till varje unik situation. Genom att ställa in den på diktering, kan du tala direkte in i den, genom att sätta den till möte eller konferens kan du spela in samtal och möten, och med en speciell zoom-mikrofon kan du spela in tal, föredrag och föreläsningar på avstånd genom att välja föreläsning som scenario.

Zoom-mikrofonen är idealisk till att spela in på stort avstånd, då den fånga en bestämd ljudkälla. Den sorterar bort ljud från alla andra riktningar, så att du bara spelar in den person som du pekar mot med diktafonen. De andra inbyggda mikrofonerna har däremot en bred inspelningsvidd, så att de fångar röster från många vinklar. Det gör diktafonen idealisk till samtal och möten, då du kan lägga den mitt på bordet.

Medföljande stativclips sätter du under diktafonen, när den ligger på bordet. Det lyfter upp mikrofonerna i riktning mot ansikten, så att du får en renare och mer tydlig inspelning. Den fungerar lika bra till att sätta fast diktafonen i en bröstficka, om du vill spela in hands-free i farten.

Gör alla inspelningar perfekta
Det är lätt att rikta in diktafonen för att ge dig en ännu högre kvalitet i dina inspelningar. Med manuell inspelningsnivå kan du snabbt justera hur känsliga mikrofonerna ska vara, så att du varken spelar in för högt och får ett skrapande ljud, eller för lågt så att du inte kan höra vad som sägs.

Diktafonen har dessutom en inbyggd röstbalans, som analyserar hur högt du spelar in röster. Om ni är flera personer, och några talar högt och andra lågt, så jämnar Olympus DM720 ut ljudnivåerna, så att alla låter lika högt på inspelningen.

Med inbyggda filter och brusutjämning kan du ställa in DM-720 till att sortera bort alla bakgrundsljud, så att det du vill spela in framstår ännu tydligare. Det betyder, att du slipper höra på datorer, projektorer eller fläktar, när du lyssnar igenom inspelningen. Det skapar en renare ljudkvalitet, och du kan alltid höra tydligt vad som sägs.

För att göra uppspelningen ännu mer effektiv, har du möjlighet att automatiskt skära bort perioder med tystnad. Du spelar bara upp de sektioner i inspelningen där det sägs något. Det är idealt om du t ex låter diktafonen stå under pauser i samtal och möten, eller om du har en tankepaus medan du dikterar.

Spara dina inspelningar på PC
Olympus DM720 fungerar inte bara som ljudinspelare, utan är också smidig att använda på din PC. Du kan snabbt ansluta den till en dator utan kabel med ett inbyggt USB-stick, som kan dras ut från undersidan av diktafonen. Du behöver varken installera eller konfigurera något. Den läser in sig själv som ett vanligt USB-minne, så du kan lätt och enkelt kopiera över dina ljudfiler till din PC.

Om du skulle ha behov för det, så kan du på samma sätt kopiera över alla filtyper från datorn till din Olympus diktafon. Med 4 GB lagringskapacitet har du plats för en hel del, och genom att sätta i ett MicroSD-kort kan du få upp till 32 GB extra. Det ger dig plats till över ett års inspelning total. Så du står aldrig utan plats!


Diktafonen levereras med ett laddningsbart Lithium-ion batteri, som ger dig upp till 52 timmars inspelning på en enkel uppladdning. Du laddar också automatiskt batteriet, när du ansluter din Olympus ljudinspelare till datorn.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.