Olympus DR 2200 RecMic

2 349,00 kr 1 879,20 kr
Ej i lager
SKU
V401121SE000

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta andra RecMics från Olympus.

Eller kontakta oss för hjälp med att hitta rätt produkt för dig.

Diktera professionellt direkt till PC
Olympus DR 2200 gör din diktering bättre, lättare och mer effektiv. Mikrofonen er specialkonstruerad för att vara både riktningsanpassad och brusdämpande, så dina diktat blir alltid klara och tydliga. Materialen är extra hållbara, så du slipper lösa knappar och glapp. Du styr din diktering och uppspelning intuitivt och effektivt med skjutknappen, och trackball musen, som är inbyggd i din RecMic diktafon, fungerar effektivt som snabb och enkel mus till din PC.

Hantera diktat till perfektion
Du har med DR2200 den enklaste och mest effektiva åtkomst till ditt professionella ODMS software direkt från diktafonen. Du kan styra alla viktiga uppspelningsfunktioner med de förinställda knapparna, och med hela fyra fritt programmerbara funktionsknappar kan du skräddarsy din RecMic till att ge dig snabb åtkomst till de speciella funktioner, som du använder allra mest. Gör processen ännu lättare med automatisk uppsättning v e-mail eller FTP, så att du snabbt och enkelt kan skicka filer och bilagor till din sekreterare, så att du får tillbaka det transkriberade dokumentet snabbare än någonsin förr.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.