Olympus DR 2200 RecMic med ODMS

2 995,00 kr 2 396,00 kr
Ej i lager
SKU
V401121SE010

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande diktafoner från Olympus.

Eller kontakta oss för hjälp med att hitta rätt diktafon för dig.

Diktera professionellt direkt på din PC
Olympus DR 2200 ger din diktering på PC den extra komfort, säkerhet och effektivitet som du behöver under en stressig arbetsdag. Denna brusreducerande mikrofon är specialkonstruerad för att fånga ljud från en bestämd riktning, så att dina diktat alltid låter rena och tydliga. Materialen är helt igenom extra hållbara, så du slipper uppleva lösa knappar eller dålig förbindelse. Du styr din diktering och uppspelning intuitivt och effektivt med skjutknappen, och trackball musen, som är inbyggd i din RecMic diktafon, fungerar effektivt som snabb och smidig mus till din PC.

Hanterar dina diktat till perfektion
Olympus DR2200 inkluderar ODMS software för diktering, som ger dig en lång rad funktioner, som gör dit workflow ännu mer effektivt och naturligt. Du kan med din diktafon i handen bl.a. lägga till förklarande kommentarer, bifoga dokument, prioritera och kryptera diktat, rätta och lägga till mitt i ett diktat, i diktatfilen direkt i dikteringsprogrammet. Via automatiskt uppsatt e-mail eller FTP kan du bestämma vem som ska motta dina färdiga filer för transkribering. Det ger ett naturligt och effektivt samarbete med sekreteraren, som alltid får information om t ex i vilken ordning du vill ha diktaten nedskrivna.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.