Olympus DS 2500

2 795,00 kr 2 236,00 kr
Ej i lager
SKU
V403121SE000

Olympus DS 2500 är den ideala handhållna diktafonen för dig som har behov av att diktera eller spela in möten och intervjuer. Levereras med Olympus DSS Player, så du kan överföra dina diktat till PC, redigera dem och skicka till avskrivning. 

 

**Utgått** Se andra Olympus diktafoner här

Bli mer effektiv med diktering
Olympus Digital Voice Recorder DS 2500 ger dig den extra effektivitet och flexibilitet du behöver, när du vill maximera din produktivitet på arbetet. Med sin robusta design kan du spela in dina idéer och diktat överallt, var och när de än dyker upp, eller dokumentera dina möten och intervjuer på ett enkelt och problemfritt sätt. Styrningen med tryckknappar ger ett intuitivt användargränssnitt, som hjälper dig att spela in och redigera enkelt och effektivt.

Redigera fritt i dina inspelningar
DS2500 spelar in i det professionella DSS-formatet, som ger dig en lång rad möjligheter för att redigera i dina diktat, så att du kan vara säker på, att det blir perfekt varje gång. Du kan lägga in ytterligare tal mitt i ditt diktat, radera oönskade delar eller spela över områden där du vill förbättra diktatet. Du kan via USB överföra dina filer till PC, och med DSS Player kan du spela upp, spara och dela dina intalade filer via en delad mapp med din sekreterare, som enkelt och effektivt kan skriva av dina färdiga diktat.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.