Olympus DS-2600

2 801,00 kr 2 240,80 kr
I lager
SKU
V741030BE000
   

Olympus DS-2600 gör det lätt för dig att bli mer effektiv med digital diktering. En intuitiv design och en stor LED display ger dig enkel åtkomst till alla fördelar med det professionella DSS Pro-formatet. Och med en tillhörande DSS Player för PC är det smidigt att skicka dina inspelningar vidare till transkribering.

Den naturliga vägen till digital diktering
Olympus DS-2600 är skräddarsytt för dig, som önskar en enkel och snabb åtkomst till fördelarna med digital diktering. I stället för att skriva ner allt med papper och penna, kan du med fördel tala in det på diktafonen och spara det till senare. Oavsett vad du arbetar med, så har du säkert ibland behov av att snabbt kunna notera viktig information, utan att behöva ta fram papper och penna.

Genom att tala in i det tekniskt överlägsna DSS Pro-formatet, får du tillgång till en hel rad funktioner, som ger dig ännu fler fördelar med digital diktering. Du kan lägga till extra eller ta bort oönskade delar mitt i diktatet, sätta markeringar vid viktiga avsnitt och mycket mer. Med i paketet ligger en licens till Olympus DSS Player Standard, som gör det lätt och smidigt att lyssna igenom diktaten och redigera dem på din dator, innan du sänder dem vidare i systemet.

Diktafonen är lätt att lära sig att hantera, och den är robust i konstruktionen, så att du alltid är redo att diktera, även när du är mitt uppe i något annat och fokuserar på det. Skjutknappen på sidan passar perfekt till din tumme, så du kan snabbt starta inspelningen eller sätta på paus, stoppa den eller spola tillbaka för att rätta. LED-displayen låter dig tydligt överblicka var i diktatet du befinner dig, och visar också alla detaljer så som filnamn, längd, indexmarkeringar av viktiga passager och mycket mer.

Med ljudkvaliteten i högsätet
DS-2600 är inte bara skapat för att ge dig en enkel åtkomst till avancerade dikteringsmöjligheter, men också för att ge dig så rena och tydliga inspelningar som möjligt.

Därför är diktafonen utrustad med två stereomikrofoner av hög kvalitet, och som också ger dig möjlighet att skräddarsy inspelningsinställningarna för dina specifika behov. Med dikteringsinställningen är mikrofonerna anpassade till att fånga din röst, medan stötabsorberande filter sorterar bort ljuden från din hantering av diktafonen. Mötesinställningen slår på stereo för att fånga fler röster rent och klart, så att det tydligt framgår på inspelningen, vem som säger vad.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.