Olympus DS-2600 + AS-2400 Starter Kit

2 815,00 kr 2 252,00 kr
I lager
SKU
V741030BE010
   

Olympus DS-2600 + AS-2400 Starter Kit är ett komplett startpaket för att komma igång med digital diktering och transkription. Du får både en DS-2600 diktafon och ett AS-2400 sekreterarset med tillbehör och software för att snabbt komma igång. Allt du behöver för att komma igång med effektiv diktering. 

Enkel och effektiv diktering
Olympus Starter Kit ger dig en komplett start för digital diktering med DS-2600 + AS-2400 diktafon och sekreterarset.

DS-2600 diktafonen är enkel och intuitiv och du är redo att diktera med hög kvalitet med det samma. Du styr enkelt dina inspelningar med fyra knappar på sidan, och på framsidan sitter en display med tryckknappar, som ger dig snabb och enkel åtkomst till en mängd användbara inställningar, som gör din diktering både professionell och effektiv. Diktafonen levereras med ett 2 GB SD-kort, som kan innehålla upp till 300 timmars inspelning, så du behöver aldrig mer tänka på platsproblem.

Bättre arbetsflow än någonsin förr
En effektiv diktering behöver också en effektiv avskrivning, så att du får en snabb och precis dokumentation av viktig information. Med i paketet får du både software för diktering och transkription, som gör att du snabbt kan spara och överföra dina diktat till en sekreterare, som i sin tur kan arbeta mer effektivt i textprogrammet.

Uppspelningen av diktatet pågår i bakgrunden, så du behöver inte byta fönster för att styra play och paus. För att underlätta arbetet får du också en RS 28H fotpedal med, så du kan enkelt styra uppspelningen med fötterna, medan du skriver med händerna. När du är färdig med din transkribering, arkiveras inspelningen automatiskt, medan du sänder det färdigskrivna dokumentet vidare.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.