Olympus DS 3500

3 995,00 kr 3 196,00 kr
Ej i lager
SKU
V403110BE000

Olympus DS 3500 ger dig den ultimata personliga friheten inom professionell diktering och mötesinspelning med sin robusta design, taloptimerade mikrofon i toppkvalitet och ergonomiska tryckknappar, som är konstruerade för att ge dig maximal flexibilitet.

Olympus DS 3500 har utgått. Se andra diktafoner från Olympus här

Flexibel diktering överallt
Med Olympus Digital Voice Recorder DS 3500 i handen är du alltid redo att diktera, oavsett var du befinner dig. Därför går inga goda idéer någonsin förlorade oavsett när du får dem. Med sin batteritid på upp till 21 timmar och kapacitet på upp till 149 timmars inspelning slipper du uppleva att ström eller utrymme tar slut. De lättanvända tryckknapparna gör det enkelt att spela in samtal och möten. Mikrofonen är optimerad för tal, så du får ett rent och klart ljud i alla dina inspelningar.

Ett perfekt workflow
Du kan med diktafonens avancerade funktioner redigera fritt i dina inspelningar, om du t ex vill lägga in ytterligare tal eller radera delar mitt i diktatet. Sätt din DS3500 till din PC med USB och överför enkelt och smidigt dina filer till PC. Du får det professionella ODMS dikteringssoftware med i paketet som gör dig redo att hantera dina inspelningar effektivt. Du kan bl.a. lägga in kommentarer och bifoga dokument till dina diktat, prioritera särskilt viktiga inspelningar och kryptera extra känsliga upplysningar. Med automatisk uppsättning av överföring kan du enkelt skicka dina filer till den rätta sekreteraren, så att du snabbt får tillbaka den färdiga avskrivningen för fortsatt arbete.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.