Olympus DS 5500

3 895,00 kr 3 116,00 kr
Ej i lager
SKU
V402121TE000

Olympus DS 5500 ger pålitlig diktering när du ska arbeta effektivt. Den har en skjutknapp som gör kontrollen ergonomisk och intuitiv, så att du kan diktera i hög kvalitet. Levereras med ODMS software. Du kan hantera diktat, redigera och skicka dem i ett enkelt och tydligt workflow.

Olympus DS 5500 har utgått. Finn andra diktafoner från Olympus här.

Pålitlig diktering i din hand
Olympus DS5500 är en perfekt diktafon för dig som vill ha pålitlig, säker och enkel diktering till ett rimligt pris. Den levererar med sin skjutknapp en intuitiv och ergonomisk kontroll, som låter dig diktera fokuserat utan att behöva titta på enheten för att nå rätt funktion. En stor display ger dig snabb åtkomst till alla filer och funktioner, så att du snabbt kan göra din DS 5500 klar till att uppfylla dina behov. Med tre fria funktionsknappar kan du dessutom ställa in den till att ge dig ännu snabbare tillgång till dina favoritfunktioner, så att du kan arbeta snabbt och effektivt, varje gång du dikterar.

Ett perfekt workflow
Genom att spela in i det tekniskt överlägsna DSS-formatet får du åtkomst till en rad användbara funktioner, såsom att lägga in ytterligare diktering, eller ta bort en del av diktatet, vilket normala filformat inte tillåter. Sätt din DS5500 i en medföljande dockningsstation, och den överför automatisk dina filer till din PC. Den professionelle ODMS dikteringssoftware följer med i paketet, så att du kan fortsätta din effektiva hantering av dina diktat på datorn.

Du kan dessutom kommentera och ge instruktioner till dina diktat, bifoga relevanta dokument eller prioritera och kryptera extra viktiga eller känsliga uppgifter. Med säker uppsättning av e-mail eller FTP kan du välja mottagarna av dina filer. På det viset kan du både strömlinjeforma processen för effektiv och snabb avskrivning från dina sekreterare, och samtidigt bevara den höga säkerheten du behöver.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.