Olympus DS 7000 System Edition

5 775,00 kr 4 620,00 kr
Ej i lager
SKU
V402111BE000

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande diktafoner från Olympus.

Eller kontakta oss för att få hjälp mett att hitta rätt diktafon för dig.

Flexibel diktering i robust design
Olympus Digital Voice Recorder DS 7000 är en professionell diktafon som du alltid kan ha till hands, både när du är på kontoret och i farten. Med sin lätta, trådlöse design kan du ta den med och diktera överallt där du har behov för det, eller använda den som mötesinspelare i toppkvalitet. Skjutknappen på sidan är både ergonomisk och enkel att använda, när du ska diktera säkert och snabbt. Mikrofonen levererar inspelningar i allra högsta standard, så din röst låter alltid ren och klar, när du eller din sekreterare lyssnar igenom diktaten.

Säker och effektiv hantering av diktat
Med Olympus DS7000 kan du göra dina diktat ännu bättre - även efter att du har spelat in dem. Du kan t ex rätte delar av inspelningen eller sätta in ytterligare tal mitt i det redan intalade. Du kan också prioritera speciellt viktiga inspelningar eller kryptera känslig information. Med en batteritid på upp till 21 timmars inspelning kan du röra dig fritt, och när du är redo att överföra diktaten till ODMS på din dator, kan du sätta diktafonen i en medföljande laddningsstation, som samtidigt överför dina diktat automatiskt. Med enkel uppsättning av e-mail eller FTP kan du smidigt hantera ditt workflow och försäkra dig om att rätt sekreterare får rätt filer.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.