Olympus DS-9000

4 495,00 kr 3 596,00 kr
Ej i lager
SKU
V741020BE000

Olympus DS 9000 gör din diktering både flexibel, effektiv och säker, oavsett om du dikterar på kontoret, i bilen eller hemma. Skydda dina diktat med kryptering, gör tydliga inspelningar med två kvalitetsmikrofoner och diktera överallt med den trådlösa designen och ett internminne på hela 2 GB.

 

Levereras med ODMS software

Intelligenta och professionella inspelningar
Olympus DS-9000 levererar en tydlig och effektiv diktering för dina professionella behov, med bra ljud och ett smidigt workflow. Ett intelligent system med två mikrofoner justerar inspelningsinställningarna allt efter din omgivning. Det ser till att filtrera bort störande brus, både från omgivningen och från din hantering och dina andetag.

Det fungerar enkelt beskrivet så, att diktafonen har tre inbyggda inspelningsscenarier. I tysta omgivningar sätter den igång den omnidirektionella mikrofonen, som ser till att fånga din stämma, oavsett vilken position du håller diktafonen i. Om den känner av mer bakgrundsljud, kommer den att växla om till mer riktningsspecifika inställningar, som pekar mot din röst och sorterar bort resten. Detta säkrar både en snabbare transkribering och en mer exakt taligenkänning.

Om du använder diktafonen till att spela in samtal eller möten, ser konferensscenariet till att fånga allt i ett tydligt och rent stereoljud, så att det blir enkelt att urskilja vem som talar.

Du kan fritt välja mellan att spela in i det dikteringsspecialiserade DSS Pro formatet, eller byta till de vanligaste PCM eller MP3-formaten, om du t ex gärna vill dela mötesinspelningar eller andra diktat med folk utanför din organisation.

Diktera effektivt överallt
Olympus DS-9000 levereras med ett laddningsbart batteri, som ger dig över 10 timmars diktering på en enkel uppladdning. Det är därför enkelt att ta med diktafonen överallt, så att du alltid är redo att fånga tankar, idéer eller viktiga detaljer, var du än är. Det inbyggda minnet på 2 GB levererar rikligt med plats till flera timmars diktat, och om du skulle behöva det, finns det plats för upp till 32 GB extra via ett externt SD-kort.

Med den skräddarsydda ODMS-programvaran är det enkelt att anpassa och organisera dina diktat samt bifoga filer och kommentarer till dem. Anslut diktafonen till din PC via USB-kabel och dela dina diktat med en sekreterargrupp via delade mappar, eller skicka dem automatiskt till utvalda mottagare via en email-uppsättning. Du får ODMS med i paketet, så du har tillgång till ett smidigt workflow redan från början.

Den stora LCD-skärmen på diktafonen gör det också lätt att få överblick över dina diktat, och du kan redigera i dem utan att använda ODMS på datorn. Lägg in en intalning mitt i en existerande, ta bort onödiga delar och mycket mer, innan du skickar dem vidare till behandling via ODMS.

En mer säker diktering
Det professionella DSS Pro-filformatet gör det inte bara enkelt att redigera i dina inspelningar och lägga till relevant innehåll. Du har också möjlighet att säkra dem med en 256 bitars kryptering, som gör det omöjligt för andra än utvalda personer i din organisation att avlyssna. För att försäkra dig ännu bättre mot oönskad åtkomst, kan du dessutom låsa din DS-9000 diktafon med en PIN-kod.

Utöver att skydda dig mot intrång, levererar diktafonen också ett skydd mot inträngande partiklar från damm och vatten, samt att den tål att rengöras med sprit. Huset är gjort av robust metall som tål stötar och slag, och skjutknappen är konstruerad för att tåla många timmars användande, utan att mista sin rörlighet och funktionalitet. Du är med andra ord säkrad mot det meste, i många år framöver.

Observera att programvara för taligenkänning måste köpas separat.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.