Olympus DS-9000 Premium Kit

5 445,00 kr 4 356,00 kr
I lager
SKU
V741022BE000
   

Olympus DS 9000 Premium Kit innehåller allt du behöver för en effektiv och professionell diktering. Med en trådlös diktafon, en docking station för uppladdning och överföring, och ODMS software till datorn när du är redo att diktera för transkribering på nolltid.

Levereras med ODMS software

Ett komplett dikteringspaket
Olympus DS-9000 Premium Kit är den kompletta lösningen för din diktering med både diktafon, docking station och software till datorn.

Diktafonen är utrustad med ett intelligent inspelningssystem, som justerar dina inställningar, allt efter hur du dikterar. Två separata mikrofoner ser till att bortfiltrera störande ljud från både omgivningen, dina andetag och din hantering, så att det intalade blir rent och tydligt i inspelningen. Detta gör DS-9000 perfekt för både transkribering och röstigenkänning.

Det fungerar genom att diktafonen besitter tre olika inspelningsinställningar. Du kan i tysta miljöer, som t ex det egna hemmakontoret, fånga alla ljud runt omkring, genom att diktafonen slår på den omnidirektionella mikrofonen. När bakgrundsljuden är högre, byter den till riktningsbestämda mikrofoner, som ser till att filtrera bort allt, som inte kommer från dig. Du kan också använda diktafonen till att spela in möten eller samtal med hjälp av konferensscenariet, som slår på stereoljud, som gör det lätt att höra vem som säger vad.

Växla enkelt mellan diktering med DSS Pro och ljudinspelning för delning med andra, via antingen PCM eller MP3-formatet. DSS Pro kräver dikteringssoftware för att spela upp ljud, medan PCM och MP3 kan spelas upp i ett vanligt ljudprogram.

Diktera effektivt överallt
Med i paketet får du den användarvänliga Olympus CR15 docking station, som gör det snabbt och enkelt att ladda din DS-9000 diktafon och överföra diktaten till din dator. Det enda du behöver göra, är att sätta diktafonen i dockingstationen, därefter gör den resten av jobbet själv.

Du har på en enkel uppladdning batteri nog till över 10 timmars diktat, så du kan ta med dig diktafonen och diktera på språng. Det ger dig flexibiliteten att arbeta vidare, när och var som helst. Med 2 GB utrymme på det interna minnet har du också rikligt med lagring till ljudfilerna, och om du skulle ha extra behov, kan du sätta in upp till 32 GB extra minne med ett SD-kort.

Den skräddarsydda ODMS dikteringssoftware följer också med i paketet och gör att du kan, inte bara spela upp och redigera i dina dikterade DSS-filer, men också sätta upp ett effektivt och strömlinjeformat workflow, så att du kan skicka diktaten vidare till transkribering genom att t ex lägga dem i delade mappar eller automatiskt skicka dem till bestämda e-mailadresser. Du kan dessutom prioritera bland diktat, bifoga filer och kommentarer och mycket mer; allt detta säkrar en effektiv och felfri dokumentation.

Du kan också redigera i dina diktat direkt på diktafonen genom att använda DSS-formatet. Du kan skriva över eller radera bestämda delar, tala in fler avsnitt mitt i ett befintligt diktat eller sätta indexmarkeringar vid bestämda ställen, och mycket mer.

Med säkerheten i fokus
DSS-formatet ger också ytterligare fördelar, speciellt när det gäller säkerhet och kryptering. Olympus DS-9000 använder militärklassad 256-bitars krypteringsstandard, som gör dina diktat i princip omöjliga att avkoda för obehöriga, så dina klienters data är säkra hos dig. För att skärma av informationen ännu mer kan du dessutom låsa din diktafon med en PIN-kod.

Det är inte bara din filer, som är säkrade. Diktafonen är dessutom konstruerad i särskilt hållbara material, som skyddar den mot damm och fukt, samt att den kan rengöras med alkohol. Huset är gjort av stötresistent metall, och skjutknappen på sidan är extra slitstark och klarar flera års användande.

Observera att programvara för taligenkänning måste köpas separat.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.