Olympus DS-9000 System Edition E4 med Docking Station

5 225,00 kr 4 180,00 kr
Ej i lager
SKU
V741023BE000

Olympus DS 9000 System Edition E4 kommer i denna variant med dockningsstation. Diktafonen levererar med intelligent inspelning automatiskt den bästa inställningen för att diktera i alla miljöer, och med DSS-Pro formatet har du både möjlighet att redigera och kryptera diktatet.


OBS! Levereras utan software. Om du inte redan har det, rekommenderar vi att du i stället köper DS 9000 med software.

Ett komplett dikteringspaket
Olympus DS-9000 System Edition är skapat för en effektiv och mobil diktering, så att du kan arbeta effektivt överallt oavsett när och var. Det intelligenta inspelningssystemet ser till att ställa in de två stereomikrofonerna till din omgivning, vilket säkrar rena och tydliga inspelningar i alla miljöer. Därför är DS-9000 den helt rätta trådlösa diktafonen för både transkription och röstigenkänning

Diktafonen har tre olika inspelningsinställningar, som den kan skifta mellan. Om du är i en tyst miljö, ser den till att ta in ljud från hela lokalen, så att din röst fångas optimalt i alla riktningar. Om du däremot befinner dig i ett mer stökigt rum med många bakgrundsljud, kommer diktafonen att växla till en riktningsbestämd inspelning, som filtrerar bort alla omkringliggande ljud. Du kan dessutom använda diktafonen till att spela in möten och samtal. Slå på konferensscenariet för att utnyttja ett fullt stereoljud, så att man tydligt hör, vem som säger vad.

Du har möjlighet att välja att spela in i både det dikteringsanpassade formatet DSS-Pro, eller de mer lättillgängliga PCM och MP3 ljudformaten. Om du t ex spelar in möten och ska dela inspelningen med de andra deltagare, kan MP3 vara en fördel, medan DSS-Pro är anpassat till ett strömlinjeformat dikteringsworkflow med transkription eller röstigenkänning.

Diktera effektivt överallt
Olympus DS-9000 levereras med ett uppladdningsbart batteri, som levererar en kapacitet på över 10 timmars effektiv diktering på en enkel uppladdning. Du kan därför enkelt använda diktafonen både på kontoret och i farten, vilket säkrar dig en maximal flexibilitet i ditt arbete, precis där du behöver det. 2 GB internt minne säkrar dig rikligt med plats för att spara diktaten, men om du skulle ha behov av det, kan du lägga till upp till 32 GB med ett SD-kort.

Genom att spela in i DSS-Pro formatet är det dessutom enkelt att redigera i dina diktat och lägga till information direkt på diktafonen. Radera delar, lägg till, sätt indexmarkeringar och mycket mer. Allt detta säkrar ett smidigt workflow, när du ska få dina diktat transkriberade.

Med säkerheten i fokus
Om du har behov av att skydda innehållet i dina diktat, kan du säkra dina DSS-Pro filer med militärstandarder inom säkerhet genom en 256-bitars kryptering, som gör det i stort sett omöjligt att avkoda filen utan ett password. Du kan dessutom låsa din diktafon med en personlig PIN-kod.

Materialen skyddar dessutom diktafonen mod både vatten och damm, och du kan enkelt hålla den hygienisk genom att sprita av den regelbundet. Med ett metallbaserat yttre hus har diktafonen dessutom ett bra skydd mot stötar och repor, och skjutknappen på sidan är testad för att kunna hålla till aktivt användande i flera år.

Vad finns i boxen?
DS-9000 diktafon, CR21 dockningsstation, CS151 resväska, LI-92B batteri, KP30 MicroUSB kabel och F-5AC strömadapter.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.